İftar Sofrası Son Kez Kuruluyor

Nevşehir Belediyesi’nin hayırsever vatandaşların destekleri ile Ramazan ayı süresince geleneksel hale getirdiği iftar sofrasına vatandaşların ilgisi Ramazan ayı boyunca devam etti.

İftar Sofrası Son Kez Kuruluyor
7 Ağustos 2013 Çarşamba günü son kez Gülbahçe’de kurulacak iftar sofrası, her gün 15 kişilik bir ekip tarafından hazırlanıyordu
Yardımsever vatandaşların katkısı ile birbirinden lezzetli yemek mönülerinin sunulduğu iftar sofrası,Gülbahçe’ ye her Ramazan ayı döneminde olduğu gibi bu yılki 1 aylık dönemde de değişik güzellik kazandırdı. Nevşehir Belediyesi aşçılarının damak tadına uygun bir konumda hazırladıkları iftar yemekleri, iftar vaktinden yaklaşık 30 dakika önce vatandaşlara dağıtılıyordu.

İftar saati döneminde evine yetişemeyecek durumda olan vatandaşların yanı sıra dar gelirli vatandaşların birlik ve beraberlik ruhu içerisinde iftar yapmasına yönelik olarak hazırlanan iftar sofrasından her gün yaklaşık bin 500’ e yakın vatandaş yararlandı.

Nevşehir Belediyesi tarafından organize edilen iftar sofrasında, Ramazan ayının son günü olan 7 Ağustos 2013 Çarşamba günü son kez açılarak iftar yemeği dağıtımı yapılacak

Kaynak: İHA