Atso Başkanı Budak’tan Bayram Mesajı

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, herkesin güzel sözlerle bayrama katkıda bulunmasını ümit ettiğini belirtti.

Atso Başkanı Budak’tan Bayram Mesajı
ATSO üyelerinin, Antalyalıların ve tatilini Antalya’da geçiren vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutlayan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, Türkiye’de ve bölgedeki İslam ülkelerinde sevgiye, kardeşliğe, insani ve vicdani değerlere çok fazla ihtiyaç olan günler yaşandığını bildirdi.

Budak, Ramazan ayı gibi yüksek maneviyat ayının bile İslam ülkelerinde gerginlik ve çatışmayı azaltmadığını belirterek, mübarek Ramazan Bayramı’nın yüce manevi duygu ve düşüncelerin daha derinden yaşandığı ve özümsendiği bir atmosfer içinde kutlanmasını yürekten temenni ettiğini kaydetti.

Bayramda Türkiye’nin her tür gerginlikten uzaklaşmasını, herkesin güzel sözlerle kırgınlıkları ortadan kaldırmaya gayret ederek bayrama katkıda bulunmasını ümit ettiğini vurgulayan Budak, “Dini ve ulusal bayramlar Antalya’nın yüzbinlerce vatandaşımıza ve aynı zamanda yabancı konuklarımıza ev sahipliği yaptığı zamanlardır. ATSO olarak Bayramın üyelerimize işlerinde bereket getirmesini de diliyor, Antalyalıların ev sahipliği görevini en güzel şekilde yerine getireceklerine inanıyorum” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA