Alaşehir Belediyesi, Beş Bin Kişiyi İftarda Buluşturdu

Alaşehir Belediyesi tarafından Çamlık Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen iftar programına yaklaşık beş bin vatandaş birlikte oruç açtı.

Alaşehir Belediyesi, Beş Bin Kişiyi İftarda Buluşturdu
Programa Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban ve belediye meclis üyelerinin yanısıra Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Manisa eski milletvekilleri Mustafa Enöz ve Ahmet Orhan ile İlçe Kaymakamı Kemal İnan da katıldı.

İftar sonrası İlçe Müftüsü Mehmet Yiğit’in yaptığı duanın ardından davetlilere ve vatandaşlara hitap eden Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Alaşehirlilerle birlikte iftar etmekten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

2013 yılının Alaşehir Belediyesi için çok yoğun bir hizmet yılı olduğunu ifade eden Başkan Karaçoban, “Özellikle altyapı ve yol çalışmalarında çok yoğun bir yıl geçirdik. Bu çalışmalarımız halen hız kesmeksizin devam ediyor. Çalışmalar esnasında halkımıza biraz zorluklar yaşattığımız için özür diliyoruz. 2013 yılı bittiğinde çok farklı bir Alaşehir’i sunmuş ve göstermiş olacağız.” dedi.

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün de; Alaşehirliler'le birlikte iftar yapmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek başladığı konuşmasında 65 milyon liralık bir bütçeyle devraldıkları Manisa Belediyesi’nin 2012 yılı itibariyle 168 milyonluk dev bir bütçeye ulaştığını söyledi.

Ergün, “96 milyon lira borçla devraldığımız Manisa Belediyesi’nin tüm borçlarını tamamlayarak hizmetlerimizi birer birer hayata geçirdik. 100 yatırım projemizi bilfiil tamamladık. ‘Manisa Değişiyor’ sloganı belediyemizin imkanları dahilinde Manisalılara en güzeli yaşatmanın çaba ve gayreti içinde olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

İftar yemeği esnasında Alaşehir Belediyesi’nin hizmetleri sinevizyon eşliğinde izleyicilere sunulurken, program sonrası Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından çocuklara oyuncak dağıtıldı.
Kaynak: İHA