Thk Fitre Zarfları Muhtarlıklara Dağıtıldı

Türk Hava Kurumu Burdur Şube Saymanı Adnan Büyüktekin, vatandaşların fitre ve zekat zarflarını köy ve mahalle muhtarlıklarından temin edebileceklerini söyledi.

Thk Fitre Zarfları Muhtarlıklara Dağıtıldı
Fitre ve zekatların resmi kanallar yoluyla ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağını dile getiren THK Saymanı Adnan Büyüktekin, “Türk Hava Kurumu Burdur Şubesi olarak, fitre, zekat faaliyetlerimiz Ramazan ayı içinde devam ediyor. 2013 Ramazan ayında tüm köy muhtarlarına, mahalle muhtarlarına fitre zarlarını verdik.Fitresini vermek isteyenler mahalle ve köy muhtarlarından fitre zarflarını temin edebilirler. Ayrıca şubemize gelip, fitre zarfı alabilirler" dedi.

Fitre zarflarının sadece THK için değil, Sosyal Yardımlaşma Vakfı, Kızılay, Çocuk Esirgeme Kurumu ve Türk Diyanet Vakfı’na eşit olarak paylaştırıldığını belirten Büyüktekin, "Halkın verdiği fitre resmi kanallarla yardıma muhtaç vatandaşlarımıza dağıtılıyor. Resmi kaynaklara yazılıyor. Fitresini veren vatandaşımız, fitresini takip etmek isterse kurumumuzdan gelip, kime ulaştığını bizden öğrenebilirler” diye konuştu.

Kaynak: İHA