Kağıthane’den “en Sevgiliye” Şiirler

Peygamberimizin hayatını ve İslamiyet'te yaşanan olayları kendine özgü anlatımı ile dile getiren Dursun Ali Erzincanlı, şiirlerini bu kez Kağıthaneliler için okudu.

Hasbahçe Şenlik Alanı’nda birbirinden farklı etkinlikler düzenleyen Kağıthane Belediyesi, konuklarına Ramazanı dolu dolu yaşatmaya devam ediyor. “Hasbahçe’de Ramazan Bir Başkadır” sloganı ile her gün birbirinden güzel etkinlikler düzenleyen Kağıthane Belediyesi, bu kez “Faran Dağları'nda Açan Sevgili”, “Naat-Şerifi ile Sen Yoktun”, “Adın Geçer” ve “Bedir” gibi şiirleriyle kendinden söz ettiren Dursun Ali Erzincanlı’yı konuk etti. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın eşi Fatma Kılıç ile birlikte katıldığı programa Kağıthane Kaymakamı Ahmet Akın Varıcıer, Belediye Başkan Yardımcıları Mevlüt Öztekin, Oğuz Toktekin, AK Parti Kağıthane Kadın Kolları Başkanı Meryem Tekbıyık, Kağıthane Belediyesi Kadın Meclisi Başkanı Nuran Sevinç ile çok sayıda vatandaş da katıldı

Program öncesinde yaptığı konuşmada geceyi düzenleyen Kağıthane Belediyesi'ne ve Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’a teşekkür eden Erzincanlı, "Bu güzel Ramazan ayında Allah, Kur'an-ı Kerim'i hayatlarımıza nakşetmeyi nasip eylesin. Perdelerle çevrili olduğumuz için Peygamberimizi herkes nasibi ölçüsünde anabiliyor. Allah, peygamberimizi anlamayı ve onun izinden ayrılmamayı nasip eylesin" dedi.

Peygamberimizin hayatını ve İslamiyet'te yaşanan olayları kendine özgü anlatımı ile dile getiren Dursun Ali Erzincanlı, şiirlerini bu kez Kağıthaneliler için okudu. Okuduğu şiir ve naatlarıyla meydanı dolduran Kağıthanelilere duygu dolu bir Ramazan akşamı yaşatan Erzincanlı, Hazreti Peygamberin doğumunu müjdeleyen ve konu alan '52 Gün' şiiriyle başladığı şiir ziyafetinde '40 Yaşındasın, Bedir ve Ümmüzer' şiirlerini seslendirdi.

Katılımından dolayı Erzincanlı’ya teşekkür eden Başkan Fazlı Kılıç, "İki cihan güneşimiz olan Peygamber Efendimizi şiirlerle anlatarak bizleri çok mutlu ettiniz. Şiirlerinizle herkes gibi biz de mest olduk. Bütün komşularımız adına sizlere çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Kağıthane’de bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Erzincanlı, kendisini dinleyenlere teşekkür etti.
Kaynak: İHA