Vali Coş, Taşköprü'de İftara Katıldı

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Türk Kızılayı Adana Şube Başkanlığı tarafından tarihi Taşköprü'de verilen iftar yemeğine katıldı.

Vali Coş, Taşköprü'de İftara Katıldı
İftara, Vali Coş'un yanısıra, Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, 250 yetim çocuk ile Adana Valiliği tarafından yürütülen Sevgiye Uzanan Eller projesi kapsamında olan 150 öğrenci olmak üzere toplan 3 bin 500 civarında vatandaş katıldı.

Yoğun sevgi gösterileri ve alkışlarla karşılanan Vali Coş, okunan ezanın ardından orucunu vatandaşlar ile birlikte açtı.

İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, “Kızılay olarak, bu rahmet ayında vatandaşlarımızla bir arada iftar yemeğinde buluşmaktan son derece mutluyuz. Vatandaşlarımızın yardımlarını esirgemeyerek daima desteklediği Türk Kızılayı, yine vatandaşlar ile bir araya gelmiştir. Üzerimizde olan sorumluluk duygusunun bilincinde olarak, milletimize hizmet etmeyi, ibadet hükmünde görerek arkadaşlarımız ile birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu güzel iftar sofrasında bizleri yalnız bırakmayarak teşrif ettiğiniz için şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

Vali Coş ise, iftar sofralarının dayanışma ve kaynaşmayı arttırdığını belirterek, “İçinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayının son günlerini yaşamanın hüznü içerisinde olarak, Ramazan ayının bizlere kazandırdığı güzel hasletlerin ömrümüzün sonuna kadar devam etmesini Yüce Allah’tan temenni ediyorum. Rabbim daima bizleri sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duygularından ayırmasın. Birlik ve beraberlik içerisinde güzel ülkemizin kalkınması için çalışarak, milletimize hayırlı hizmetler yapmayı Allah bizlere nasip etsin. Bu gün bizlerle birlikte olarak soframızı güzelleştirdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Yaklaşan Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve tüm dünyaya huzur, sağlık, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA