Kayseri Bedensel Engelliler Spor Kulübüne 2 Yeni Transfer

Tekerlekli Basketbol Bölgesel Liginde mücadele eden Kayseri Bedensel Engelliler Spor Kulübü, Adana Engelliler Spor Kulübünden Uğur Tok ve Adana Martı Engelliler Spor Kulübünden Ali Arslan ile 1’er yıllık sözleşme imzaladı.

Kayseri Bedensel Engelliler Spor Kulübüne 2 Yeni Transfer
Kulüp binasında düzenlenen imza törenine, Kayseri Bedensel Engelliler spor Kulübü Başkanı Faruk Şahin, kulüp yöneticileri ve 2 yeni transfer Uğur Tok ile Ali Arslan katıldı.

Tekerlekli Basketbol Bölgesel Liginde mücadele eden Kayseri Bedensel Engelliler Spor Kulübü gelecek yıl 1. Lige çıkmak için kadrosunu Adana Engelliler Spor Kulübünden Uğur Tok ve Adana Martı Engelliler Spor Kulübünden Ali Arslan ile güçlendirdi. Düzenlenen imza töreninde konuşan Kayseri Bedensel Engelliler spor Kulübü Başkanı Faruk Şahin, “Kayseri Bedensel engelliler Spor Kulübü olarak tekerlekli sandalye basketbolda 2006 yılından bu yana yapmış olduğumuz mücadelede istediğimiz sonuca ulaşma adına 2 tane gerçekten birbirinden kaliteli oyuncuyu kulübümüze bağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu arkadaşlarımızla birlikte 2013-2014 sezonunda inşallah tekerlekli sandalye basketbol takımımızı birinci lige çıkartmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Adana Martı Engelliler Spor Kulübüne transfer olan Ali Arslan ise, “Kayseri Bedensel engelliler spor Kulübüne katılmaktan dolayı çok mutluyum. Hedefimiz bölgesel ligden bir üst lige çıkmak. İnşallah başarılı oluruz” diye konuştu.

Adana engelliler spor Kulübünden transfer olan Uğur Tok da, “Hedefleri olan bir takıma geldiğim için mutluyum. Burada başarılı olmak istiyorum. İnşallah yeni sezonda bir üst lige çıkma başarısı gösteririz” dedi.

Kaynak: İHA