Chp Adana Milletvekili Demirçalı, Partililerle İftarda Buluştu

ADANA - CHP Adana Milletvekili Ali Demirçalı, Saimbeyli'de partililerle iftarda buluştu.

Demirçalı, yazılı açıklamasında, Saimbeyli'deki iftar programına Tufanbeyli ve Feke İlçelerindeki partililerin de katıldığını belirtti.

İftar sonrası ilçe başkanları ve belediye başkan adayları ile 30 Mart 2014'te yapılacak belediye başkanlığı seçimlerini değerlendiren Demirçalı, CHP'nin 90 yıllık bir parti ve çok büyük bir aile olduğunu ifade etti.

Demirçalı, CHP'nin seçimi kazanacak kişileri aday göstereceğini bildirerek, şunları kaydetti:

"Belediye Başkanlığı ve meclis üyelikleri ile ilgili başvurular devam ediyor. Partimizin, aday belirlemede çok dikkatli davranacağından kimsenin şüphesi olmasın. CHP, kiminle bir oy fazla alacaksak o arkadaşımızla seçimlere gideceğiz. Elbette her şey oy değil, misyonu ve vizyonu olması, yaşadığı kenti ve kentin insanını sevmesi, aday olacağı yer için çalışması lazım. Bu anlayışta bir belediye başkan adayı belirleyeceğiz. Genel başkanımız, genel merkez yöneticilerimiz Adana'yı yakından izliyor. Aday belirleme sürecinde birçok yöntem uygulanacak. Mesela farklı firmalara kamuoyu araştırması yaptırılacak. Milletvekillerinin görüşü alınacak, örgütlerin görüşü alınacak ve en iyi adayı belirlemeye çalışacağız."

İftara katılan CHP İl Başkanı Orhan Sümer de belediye başkanlığı seçimleri için yoğun tempo ile çalıştıklarını, tüm aday adaylarının da talip oldukları bölgelerde çalışmalarından mutlu olduklarını belirtti.

İftar yemeğine, CHP Saimbeyli İlçe Başkanı Fevzi Büyükoğlu, Tufanbeyli İlçe Başkanı Cemal Güncan ve Feke İlçe Başkan Sabahattin Şahin, ilçe yöneticileri, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları ile 3 ilçedeki tüm belediye başkan aday adayları katıldı.

Kaynak: AA