Afyonlular Yenimahalle’de Buluştu

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Belediyesi İlkadım Düğün Salonu’nda Afyonlu vatandaşlarla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Afyonlular Yenimahalle’de Buluştu
Kendisi de Afyonlu olan Yaşar’ın yanı sıra, iftar yemeğine MHP Afyon Milletvekili Kemalettin Yılmaz, çok sayıda üst düzey bürokrat ve dernek üyeleri de katıldı.

Dualarla başlayan iftar yemeğinde birlik ve beraberlik mesajları verildi.

AFYONLULARDAN ‘BİRLİK VE BERABERLİK’ MESAJI
Yenimahalle Belediyesi ile Afyon Karahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği geleneksel iftar yemeğine, Afyonlu vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yenimahalle Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen yemekte vatandaşlar yeni dostluklar kurup uzun sohbetler etti. 7’den 70’e her yaştan vatandaşın katıldığı, bu yıl 5’incisi düzenlenen iftar yemeği dualarla başladı.

Salona girmesiyle, hemşerilerinden uzun alkışlar alan Yaşar’a ilgi büyük oldu. Yaşar’la hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen konuklar uzun kuyruklar oluşturdu.

‘İÇİMİZDEN BİRİ BAŞKAN YAŞAR’
‘İçimizden biri’ sözleriyle sahneye davet edilen Yaşar, “Cumhuriyet’in kurtuluş ili olan Afyon’un değerli vatandaşlarıyla Cumhuriyetin kuruluş ili olan Ankara’da sizlerle birlikte olmaktan onur duyuyorum. Ramazan’ın ruhunu, birliğini, paylaşımını, daha nice senelerce herkesin huzur içinde yaşayabileceği Ramazan’lar olmasını temenni ediyorum. Buraya siyasi konuşma yapmaya değil sizlerle birlik olmak için geldim. Hemşeri derneklerine her zaman fazla önem veriyorum. Elimizden geldikçe yanınızda olmaya çalışıyorum. Bu Ramazan’da da birlikte iftarımızı yaptık. Ettiğimiz dualar, kıldığımız namazlar kabul olsun” diye konuştu

Kaynak: İHA