Vali Karaloğlu'ndan Esnaf Ziyaretleri

BURSA - Bursa Valisi Münir Karaloğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının ardından Kapalı Çarşı ve Koza Han'ı ziyaret ederek esnafın sıkıntılarını dinledi.

Vali Münir Karaloğlu Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Birliği Başkanı Bülent Erginal ve birlik üyeleri ile havlucu esnafından Bursa'daki havlu üretimi ve satışı hakkında bilgi aldı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Vali Karaloğlu Kozahan'da bulunan 90 yıllık 3. kuşak nesiller tarafından işletilen çay ocağından çay içmeyi de ihmal etmedi. BTÇH başkanı ve çarşı esnafı ile, tarihi çarşı hakkında bir süre sohbet etti.

-Kaymakama geçmiş olsun ziyareti-

Ramazan ayının son günlerinde paraşütle uçmak isterken kaza geçirerek yaralanan ve halen Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavisi devam eden Mustafakemalpaşa ilçe Kaymakamı Kazım Karabulut'u hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Karaloğlu, Kaymakam Karabulut ve eşi Fatma Karabulut'la bir süre görüştü.

Vali Karaloğlu aynı hastanenin üroloji servisinde yatan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin'in babası Nazmi Şahin'i de ziyaret ederek durumu hakkında bilgi aldı.

Kaynak: AA