Tekirdağ'dan Kısa Kısa

TEKİRDAĞ - Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya, belediye ve kaymakamlığın ortaklaşa yaptırdığı sosyal konutun inşaatını hızlandırdıklarını bildirdi.

Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ihtiyaç sahibi vatandaşları ev sahibi yapmak için gayret gösterdiklerini söyledi.

Sosyal konut inşaatı projesinin en kısa sürede tamamlanacağını belirten Kaya, Malkaralılara en iyi hizmeti sunmak için ellerinden geleni yaptıklarını kaydetti.

Kaya, evleri su taşkınlarına maruz kalan ihtiyaç sahibi 24 ailenin ev sahibi olacağını kaydetti.

-ÇİSAD Başkanlığına Mehmet Candan getirildi

Çorlu Sanayici ve İş İnsanları Derneği yönetim kurulu başkanlığına Mehmet Candan getirildi.

ÇİSAD merkezinde yapılan yönetim kurulu toplantısında alınan karar ile başkanlık görevine getirilen Mehmet Candan, yaptığı konuşmada yeni görevinde dernek faaliyetlerini sürdürülerek önemli işlere imza atacaklarını söyledi.

Eski ÇİSAD Başkanı Ayhan Civan, CHP Çorlu Belediye Başkanlığına aday adayı olması sebebiyle görevinden istifa etmişti.

-AK Parti Tekirdağ Milletvekili Yemişçi'den ziyaret

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak'ı ziyaret etti.

Bir süre Kaymakam Kızıltoprak ile sohbet eden Yemişçi, ilçede incelemelerde de bulundu. Yemişçi, ziyaretleri sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Ergene ilçesinin büyükşehir yasası ile birlikte Tekirdağ bünyesine bağlandığını hatırlattı.

Ziyarette, AK Parti Ergene İlçe Başkanı İbrahim Özcan, Marmaracık Belediye Başkanı Hüseyin Bulut ve partililer de bulundu.

Kaynak: AA