Çubuk Belediye Başkanı Özden'den Kadir Gecesi Mesajı

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Müslümanlar için bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nin, tüm insanlığa kalıcı huzur, mutluluk ve barış getirmesi temennisinde bulundu.

Çubuk Belediye Başkanı Özden'den Kadir Gecesi Mesajı
Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Kadir Gecesi dolayısıyla yayınladığı mesajında, rahmet, bereket ve çok feyizli bir maneviyat mevsiminin sonuna ve manevi duyguların doruğa çıktığı Kadir Gecesine Cenab-ı Hakk'ın lütfu ile bir kere daha ulaşmış bulunduklarını ifade etti.

Kadir Gecesinin, esenliğin tüm evreni kuşattığı bir bağışlama ve af gecesi olduğunu belirten Özden, bu geceye ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını kaydetti.

Bin aydan daha hayırlı olan bir güne birlikte ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Özden, mesajının devamında şunları kaydetti: "İçerisinde Kadir Gecesi bulunmayan bin aydan daha hayırlı olan, sabır ve gayret imtihanının kazanıldığı böylesi mübarek gecelerin aramızdaki yardımlaşmayı ve beraberliği pekiştirdiği bilinciyle, gelip geçici olanın değil kalıcı ve ebedi olanın insanı yücelttiği bu kutlu gecede, gönüllerimiz, maddi ve manevi birçok güzellikleri, rahmeti, bereketi ve mağfireti bir arada yaşamaktadır. Bu nedenle bu fırsatı çok iyi değerlendirmeli, Kadir gecesinin ruhuna uygun bir şekilde ibadet ve taatle geçirmeliyiz. Bu gecede kırgınlıklara, dargınlıklara son verip varsa kırık kalpleri de onaralım. Yanı başımızda Irak'ta, Suriye'de, Mısır'da kan, nefret ve gözyaşının hem iç burkan hem de korkutan manzaralarıyla karşılaşıyoruz. Bu geceyi fırsat bilerek oradaki Müslüman din kardeşlerimiz için de bolca dua edelim ve bir an önce İslam topraklarına istikrar, huzur ve mutluluk getirmesini yüce Allah’tan niyaz edelim. Bu vesileyle başta ilçe halkım ve Ankaralı hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam aleminin Kadir Gecesi'ni tebrik eder, bu gecenin insanlığa kalıcı huzur, mutluluk ve barış getirmesini temenni ederim"

Kaynak: İHA