Kaza Geçiren Ormanlı Belediye Başkanının Sağlık Durumu Ciddi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde karşıdan karşıya geçerken bir aracın çarpması sonucu ağır yaralanan Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Kaza Geçiren Ormanlı Belediye Başkanının Sağlık Durumu Ciddi
Ereğli Devlet Hastanesi Baş Hekimi Opr. Dr. Muharrem Erdem, kaza geçiren Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever’in sağlık durumu ile ilgili olarak İHA muhabirine bilgiler verdi.

Alanında uzman bütün cerrahların kendi alanları ile ilgili Başkan Sever’i muayene ettiklerini belirten Erdem, “Hastamızda küçükte olsa beyin kanaması mevcut. Önümüzdeki saatler içerisinde durumunu tekrar uzmanlarımız değerlendirecek. Hastamız şu anda beyin cerrahisi servisinde. Hastanın selameti açısından ziyaretçi istemiyoruz. Tüm uzman arkadaşlarımız, genel cerrahi, göğüs cerrahisi, ortopedi uzmanı ve beyin cerrahisi kendi yönlerinden hastayı muayene ettiler. Gerekli tetkikleri ve ileri tetkikleri yapıldı. Şu an itibariyle durumu ciddi sayın başkanımızın. Allah’tan şifa diliyoruz. Önümüzdeki saatler ve süreç kritik bir süreç. Takibi devam ediyor. Sağlık durumunda önümüzdeki süreçte bir değişiklik olursa yine bilgi verilecektir. 12 saatlik kritik bir sürecimiz var şu anda” dedi.

Kaza geçiren Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever için çok sayıda AK Partili Belediye Başkanı ve parti mensupları hastane önündeki bekleyişlerini sürdürüyorlar.

AK Partili Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör de, Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever’in çok ciddi bir trafik kazası geçirdiğini belirterek, kendisinin bir an önce sağlığına kavuşması için dua ettiklerini söyledi.

Kaynak: İHA