Denizbank Banka Kartları Yenilendi

İSTANBUL - DenizBank banka kartları Paracard olarak yenilendi. Banka kartları Paracard özelliğiyle artık Bonus kazandırıyor.

DenizBank'tan yapılan açıklamaya göre, DenizBank, banka kartlarına bir özellik daha kazandırdı. DenizBank, Garanti Bankası ile yaptığı anlaşmayla hesap açtıran tüm müşterilerine verdiği banka kartlarına Paracard özelliği ekledi. Böylece DenizBank banka kartı için başvuran tüm müşterilerin yeni banka kartları, aynı zamanda bonus kazanma özelliğine de sahip oldu.

Hali hazırda banka kartı sahiplerinin ise Paracard avantajlarından yararlanabilmeleri için "Paracard" yazıp 3280'e mesaj yollaması gerekiyor. Acil nakit ihtiyacı olan müşterilerine, özel Kredili Paracard ile puan kazanmanın yanı sıra 7/24 ATM'lerden ve alternatif dağıtım kanallarından 12 ay vadeli krediye yeni başvuruya gerek kalmadan kolay ve hızlıca ulaşma imkanı getirildi.

DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, getirdikleri ekstra avantajlarla Banka müşterilerinin artık daha fazla olanağa sahip olduğunu belirtti.

Ertürk, Paracard özelliği ile birlikte DenizBank banka kartlarına olan ilginin daha da artacağını düşündüklerini ifade etti.

Kaynak: AA