30 Ağustos Zafer Bayramı Provası Yapıldı

Samsun’da, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 91. yıl dönümü ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü münasebetiyle düzenlenecek olan törenin provası yapıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı Provası Yapıldı
Cumhuriyet Meydanı'nda 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yıl dönümü ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü münasebetiyle düzenlenecek olan törenin provası gerçekleştirildi.

İlkadım, Canik, Atakum ve Tekkeköy ilçesinden lise ve dengi 50 okul öğrencisi, Samsun Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Tören Bölüğü ve Bando Ekibi'nin hazır olduğu provalarda son hazırlıklar ve geçişler yapıldı

Düzenlenen provaları Samsun Vali Yardımcısı Mehmet Ali Karatekeli ve askeri yetkililer de yakından takip etti. 30 Ağustos Cuma günü 91. kez kutlanacak olan Zafer Bayramı’nın 91. yıl dönümü ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü saat 09.00'da Samsun Valiliği, Samsun Garnizon Komutanlığı ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başlayacak. Daha sonra saat 10.30'da Cumhuriyet Meydanı'nda 45 dakika sürecek olan tören yapılacak. Tören programı akşam saat 20.00'de düzenlenecek olan resepsiyonla sona erecek.
Kaynak: İHA