Bulanık’ta Kurulan İki Adet Oyun Parkı Hizmete Açıldı

Muş’un Bulanık Belediyesi tarafından (SODES) programı kapsamında çocuklar için iki ayrı yerde kurulan oyun parkları hizmete açıldı.

Bulanık’ta Kurulan İki Adet Oyun Parkı Hizmete Açıldı
Bulanık Belediyesi tarafından Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında iki ayrı Mahallede kurulan çocuk oyun parkları hizmete açıldı. Çocuklar için ‘Bizde oyunlarla büyüyelim’ projesi kapsamında İnönü ve Zafer Mahallesi’nde yapılan parkların açılışına, BDP Bulanık İlçe Eş Başkanı Nusret Filiz, Bulanık Belediye Başkanı Ziya Akkaya, Elmakaya Belde Belediye Başkanı Mustafa Orhan, mahalle muhtarları, il genel ve belediye meclis üyeleri yanı sıra çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Mahalle sakinleri ve çocukların ilgi gösterdiği açılış töreninde konuşan Bulanık Belediye Başkanı Ziya Akkaya, Geleceğimiz olan çocuklara, güvenli ve modern tesislerde vakit geçirme olanağı sunmak amacıyla, iki adet oyun parkını hizmete açtıklarını dile getirdi. Akkaya, “ Belediyemizin yatığı altyapı, su ve yol çalışmaları yanı sıra İlçemizde sosyal ve kültürel alanda da bu tür çalışmalarımızla halkımıza hizmet veriyoruz. Belediye olarak en güzel şeylere layık olduğu inancı ve bilinci ile çocuklarımızın keyifli ve sağlıklı bir şekilde vakit geçirmeleri için bu tür yatırımları yapmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Konuşmanın ardından açılış yapılan parklarda oynayana çocuklara kek ve meyve suyu dağıtıldı.
Kaynak: İHA