Başkan Uzunkaya Başarılı Öğrenciler Altınla Ödüllendirdi

Çorum’un Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında Sungurlu Hitit Üniversitesi Meslek Yüksekokulunda öğrenim görerek bölümlerini birinci olarak tamamlayan öğrencilere altın hediye etti.

Başkan Uzunkaya Başarılı Öğrenciler Altınla Ödüllendirdi
Öğrencileri makamında ağırlayan Başkan Uzunkaya, Sungurlu Belediyesi olarak eğitime sürekli destek verdiklerini belirterek okuma azmi taşıyan gençlere bölümlerini birinci olarak tamamladıkları için altın hediye etti.

Sonrasında bir açıklama yapan Başkan Uzunkaya, “Eğitim adına göreve geldiğimiz günden bugüne çok önemli çalışmalar yaptık. Başarılı öğrencilerimize laptop dağıttık, okullarımızda tüm sınıflara öğrencilerimizin derslerini daha iyi kavrayabilmeleri açısından projeksiyon cihazı hediye ettik. İlk okul öğrencilerimize 3 boyutlu interaktif insan vücudu dağıtarak derslerinde yardımcı olduk. Tüm 8. sınıf öğrencilerini Tarihin Başkenti Kültür Mirasımız olan Boğazkale’ye gönderiyoruz. Genç nesillere çevre temizliğini ve doğayı korumalarını amaçlayan atık pil makinelerini okullara hediye ettik. Sonuç olarak Sungurlu’da ortalama 179 olan SBS puanı öncelikle velilerimiz, biz ve Öğretmenlerimizin yoğun gayreti ile ortalama 357 puana çıkarttık.’’dedi.

Kaynak: İHA