Yozgat’a Yeni Bir Kuaför Salonu Açıldı

Yozgat’a yeni ve modern bir kuaför salon açıldı.

Yozgat’a Yeni Bir Kuaför Salonu Açıldı
Yozgat Merkez Sinema Sokaktaki kuaför salonunun açılışına Belediye Başkanı Yusuf Başer, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Uğur Bektaş, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İlhami Bakıcı, Belediye Başkan Yardımcısı Tevfik Bozkurt, Kuaför Salonu İşletmecisi İbrahim Öcal ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yapılan dualar ve kurban kesiminden sonra kuaför salonun açılış kurdelesini kesen Belediye Başkanı Yusuf Başer, Yozgat’ın hızlı bir gelişim süreci yaşadığını ve üniversite şehri olma yolunda ilerlediğini belirterek, “Şehrimizde yaklaşık 13 bin 500 üniversite öğrencisi eğitim görmektedir. Hem üniversite gençliğinin hem de halkımızın ihtiyacına cevap verecek yeni işletmelere ihtiyaç duyulmaktadır. Bugün burada güzel ferah ve çok güzel tasarlanmış bir kuaför salonunun açılışını yapıyoruz hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yozgat Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Uğur Bektaş da esnafların sürekli kendilerini yenilemesi gerektiğini belirterek, “Esnaf ve sanatkarlarımız günümüzün ihtiyaçlarına göre kendini yenileyip geliştirmesi gerekir. İbrahim Öcal kardeşimizde kendisini yenileyerek güzel bir kuaför salonu tasarlamış, kendisini tebrik ediyor müşterisinin bol olmasını diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA