Aziziye Belediyesi Dolu Dolu Bir Çalışma Sezonu Geçiriyor…

Aziziye Belediyesi yaz sezonu çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Aziziye Belediyesi Dolu Dolu Bir Çalışma Sezonu Geçiriyor…
Ilıca’da Fidanlık Mahallesi’nde tüm sokak ve kaldırımlar kilitli taş ile işlenirken, Bahçeli Evler Mahallesi’nde de çalışmalar başladı.

Dadaşkent’te ise Bilali Habeş Mahallesi’nde kaldırımlar yenileniyor. Abdulhamit Han Mahallesi’nde de yenilenen kaldırımlar ile birlikte bu mahalledeki sorunlu sokaklarda asfalt çalışması yapılacak.
Ilıca’da Fidanlık Mahallesi’nde 15 bin metrekare kilitli taş çalışması ile birlikte tüm kaldırımlar yeniden yapıldı. Bahçelievler Mahallesi’nde de Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri’nin altyapı çalışmalarını tamamlamasının ardından, Aziziye Belediyesi çalışmalara başladı.

Mahallenin E-80 Karayolu’na doğru olan kısmında tüm sokaklar kilitli taş ile işlenerek, kaldırımlar yenileniyor.. Bahçelievler Mahallesi’nin Ilıca Lisesi tarafında ise, Aziziye Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl tüm sokaklar kilitli taş ile işlenmişti. Büyükşehir Belediyesi’nin altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda ve sokaklarda düzenleme çalışmaları başladı.

BU SEZON DA DOLU DOLU GEÇİYOR
Oldukça geniş bir hizmet alanı bulunana Aziziye Belediyesi, bu çalışma sezonunu da dolu dolu geçiriyor. Dadaşkent’te Yarımca mevkiinde 15 kilometre yeni imar yolu açan belediye, bu yollara filler malzeme çekti. Yapılaşmanın her geçen gün arttığı bu bölgede önümüzdeki günlerde satih kaplama çalışması yapılacak. Ayrıca Dadaşkent Bilali Habeş Mahallesi ile Abdulhamit Han Mahallesi’nde kaldırımlarda bordür ve asfalt çalışması yapılıyor. Abdulhamit Han ile 200 Evler Mahalleleri’nde kaldırımlarla birlikte sorunlu sokaklarda asfalt çalışması da yapılacak.

CENGİZ: HEMŞEHRİLERİMİZ HİZMETİN EN MÜKEMMELİNE LAYIK
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, belli bir program çerçevesinde çalıştıklarını ve ilçede hizmet girmemiş mahalle ve sokak bırakmamakta kararlı olduklarını ifade etti.

4,5 yıllık görev süresinde rekor seviyede altyapı, asfalt ve kilitlitaş çalışması yaptıklarının altını çizen Başkan Cengiz, “10 yıla aşkın süredir hizmet girmemiş mahalle ve sokaklarımızı bulunuyordu. Planlı ve programlı bir şekilde gerek Dadaşkent’te ve gerekse Ilıca’da tüm hemşehrilerimize ulaştık. Her iki bölgemizde de kentsel dönüşüm yapılmayan tüm mahallelerimizde ekiplerimiz mutlaka çalışma yapmıştır. Ilıca’da Fidanlık Mahallesi’nde tüm sokakları kaldırımlarıyla birlikte yeniledik. Şimdi Büyükşehir Belediyesi’nin altyapı çalışmalarını tamamladığı Bahçelievler Mahallesi’nde çalışmalarımız başladı.

Dadaşkent’te Bilali Habeş ve Abdulhamithan mahallelerimizde kaldırımları yeniliyoruz. Abdulhamithan Mahallesi’nde asfalt çalışması da yapacağız. 200 Evler Mahallesi’nde asfalt yama çalışması yapılıyor. Dadaşkent’te 15 kilometre uzunluğunda ve 12-15-17-24 metre genişliğinde yeni imar yolları açtık. Buralarda da filler malzeme ile düzenleme yaptık, önümüzdeki günlerde satih kaplama çalışması yapılacak. Hemşehrilerimize hak ettikleri hizmeti sunmak için ekibimizle birlikte gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Halkımızın gösterdiği teveccühe layık olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Biz biliyoruz ki bizim hemşehrilerimiz hizmetin en güzeline ve en mükemmeline layıktır.” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA