Geleneksel Hale Gelen Sünnet Şöleni Yapıldı

Kırşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilerek beşincisi düzenlenen Sünnet Şöleni, Gazi Parkı’nda gerçekleştirildi.

Geleneksel Hale Gelen Sünnet Şöleni Yapıldı
Geleneksel 5. Sünnet Şölenine, Vali Özdemir Çakacak, Ak Parti Milletvekili Muzaffer Aslan, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İl Emniyet Müdürü Mustafa İncebay, İl Genel Meclis Başkanı Şuayip Soysal, Ak Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ali Sarıca, Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Siyasi Parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Geleneksel hale getirilen sünnet şöleni ile ilgili konuşan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, ”Böyle güzel bir yaz akşamında sizlerle birlikte olduğumuz için çok mutluyuz. Kırşehir Belediyesi olarak Kırşehir’imizi geleceğe hazırlama adına çok önemli projelere imza attık. Kırşehir’imizde yerel hizmetler noktasında bir zihniyet devrimi gerçekleştirdik. Bunu sizlerin desteğiyle başardık. Kırşehir’imiz artık içinde yaşayanların mutlu olduğu, gurur duyduğu; dışarıda yaşayıp Kırşehir’imize gelen ziyarete gelen hemşerilerimizin de göğsünün kabardığı bir şehir olma yolunda hızla ilerliyor. Hizmetlerimiz artarak devam edecek. Hizmetlerimizi gerçekleştirirken yanımızda olan Valimize, Milletvekillerimize, İl Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bu yola çıkarken birlikte hareket etme ruhunun bir şehir adına çok önemli olduğunu vurguladık. Geldiğimiz noktada da Kırşehir bu birlikteliğin meyvelerini veriyor. Kırşehir’de dört buçuk yıl içerisinde birçok hizmeti devreye aldık. 14 parkımızı hizmete açtık. Bir tanesi de içinde bulunduğumuz Gazi Parkı’dır. Yapacak daha çok işimiz var.Devam eden bir çok projemiz var. Kent Parkı projemiz, Bağbaşı Kentsel Dönüşüm projemizin 2.ci etabı, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezimiz, alt yapı çalışmalarımız, Cacabey Meydan düzenlememiz, Masal Parkı Projemiz, Ankara- Kayseri Yolu üst geçitlerimiz, Ankara Kayseri Yolu peyzaj düzenleme çalışmalarımız hızla devam ediyor” dedi.

Milletvekili Muzaffer Aslan tüm aileleri kutladığını belirterek, “Çocuklarımızın artık çocukluktan delikanlılığa adım attığı bu günde aynı zamanda peygamber efendimizin sünnetini de yerine getiriyoruz. Bütün evlatlarımız vatanımıza, milletimize hayırlı evlatlar olurlar inşallah” şeklinde konuştu.

Vali Özdemir Çakacak ise yaptığı konuşmasında, ”Kırşehir Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve artık geleneksel hale gelen sünnet şöleninde bu mutlu günde çocuklarımızın yanında olmaktan, aileleriyle birlikte olmaktan çok mutluluk duyuyorum” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA