Çorum’da Zincirleme Trafik Kazası: 2 Ölü, 4 Yaralı

Çorum’da meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 4 kişide yaralandı.

Çorum’da Zincirleme Trafik Kazası: 2 Ölü, 4 Yaralı
Kaza, İskilip-Çorum karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Çorum istikametinden İskilip ilçesine doğru seyir halinde olan Münür Görümcü yönetimindeki traktöre Mürsel Sözer yönetimindeki 19 FN 005 plakalı otomobil çarptı. İddialara göre çarpmanın etkisiyle savrulan otomobile ise arkasından seyir halinde olan Seyhan Kayış yönetimindeki 19 DL 092 plakalı kamyonet çarptı. Bu sırada kaza yapan araçlara ise bir başka otomobil çarptı.

Kazada 19 FN 005 plakalı otomobilde bulunan ve ambulans şoförü olduğu öğrenilen Cafer Akdaş ile, kamyonet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken Münür Görümcü, Murat Sever, Mustafa Sever ve AK Parti İskilip İlçe Başkan Yardımcısı Mürsel Sözer yaralandı. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar daha sonra ambulanslarla Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldılar. Kaza nedeniyle İskilip-Çorum karayolu bir süre trafiğe kapatıldı.

Kazanın duyulmasının ardından AK Parti teşkilatları hastaneye akın etti. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, İskilip Belediye Başkan Yardımcısı Melih Alpsar ile AK Parti İlçe Başkanı Ali Koçkaya ve partililer hastaneye gelerek yaralılar hakkında bilgi aldı.

Gecenin ilerleyen saatlerinde Vali Sabri Başköy, İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan ve Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül’de hastaneye geldi. Hastane çıkışında açıklama yapan Vali Başköy,kazadan duyduğu üzüntüyü dile getirerek, ölenlerin yakınlarına baş sağlığı, yaralılara ise acil şifa dileklerinde bulundu.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.
Kaynak: İHA