Yelkenciler Sertifikalarını Aldı

İzmir’in Dikili ilçesine bağlı Çandarlı Beldesi’nde faaliyet gösteren Yelken ve Su Sporları Kulübü’nün açtığı optimist yelken eğitimlerini tamamlayan kursiyerler sertifikalarını aldılar.

Yelkenciler Sertifikalarını Aldı
8 – 12 yaş arası 17 kursiyerin Türkiye Yelken Federasyonu onaylı “Temel Eğitim Sertifikası” aldığı törene Çandarlı Belediye Başkanı Ahmet Dağdelen, belediye meclis üyeleri, Çandarlı Yelken ve Su Sporları Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Köleci, kulübün yönetim kurulu üyeleri, kursiyerlerin velileri ve vatandaşlar katıldı.

Kursu tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan öğrencilerin hepsini tebrik ederek konuşmasına başlayan Ahmet Dağdelen, “Çandarlı’nın denizi ve havası yelken ve su sporlarına çok uygun. Belediye olarak da bu spor dallarının gelişmesi için elimizden gelen tüm desteği veriyoruz. Öğrencilerimiz de bugün sertifikalarını alarak onlara yaptığımız yatırımın karşılığını verdiler. Öğrencilerimizin bugün başladıkları spor hayatlarının ileriki yaşlarında başarılarla dolu bir yöne doğru gideceğine inanıyorum. Yelken ve su sporları kulübümüz, her yıl daha fazla katılımcının yer aldığı büyük bir aile olmaya devam ediyor. İnşallah, önümüzdeki yıllarda çok daha kalabalık sertifika törenleri gerçekleştiririz.” dedi.

Kaynak: İHA