Gebze Kaymakamı Karabulut’dan Tüksiad’a Ziyaret

Merkezi Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bulunan Tüm Karadenizli İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Şenel ve yönetimine, Düzce Vali Yardımcılığına atanan Gebze Kaymakamı Salih Karabulut veda ziyareti gerçekleştirdi.

Gebze Kaymakamı Karabulut’dan Tüksiad’a Ziyaret
Gebze’de 5 yıldır kaymakamlık yapan ve Düzce Vali Yardımcılığına atanan Gebze Kaymakamı Salih Karabulut veda ziyaretleri gerçekleştiriyor. Son olarak TÜKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Şenel ve yönetimini TÜKSİAD genel merkezinde ziyaret eden Kaymakam Karabulut, TÜKSİAD Genel Başkanı Gültekin Şenel ile geçen 5 yılın değerlendirmesi yaptı.

Salih Karabulut, "TÜKSİAD yapmış olduğu çalışmalarla başarısını ortaya koymuştur" diyerek şunları söyledi: "Özellikle son genel kuruldan sonra ilk 2 ayda 1 yıllık yapılanmasını tamamlamış, üyelerine ve Gebze esnafına ciddi yurtdışı yatırım imkanları sunmuştur. Özelikle önümüzdeki aylarda Gebze’de yapılacak ve birçok ülkenin katılacağı tanıtım ve iş dünyası toplantısı Gebze’ye ve TÜKSİAD’a çok şey katacaktır, İş adamlarına hizmet etme konusunda örnek dernekçilik çalışması gösteren TÜKSİAD başarısı tesadüf değildir."
TÜKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Şenel ve yönetim kurulu üyeleri, Düzce Vali Yardımcılığına atanan Gebze Kaymakamı Salih Karabulut’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve teşekkür plaketi vererek yeni görevinde başarılar diledi.
Kaynak: İHA