Bursa Valisi Karaloğlu'nun Gemlik Ziyareti

BURSA - Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Gemlik ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu.

Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ile ilçeye giden Vali Karaloğlu, Gemlik Kaymakamı Cahit Işık ve protokol mensupları tarafından karşılandı.

Gemlik Kaymakamlığı tarafından hazırlanan slayt ile ilçenin tanıtım görüntülerini izleyen Karaloğlu, başta eğitim ve sağlık olmak üzere hemen her konuda Kaymakam Işık ve daire müdürlerinden bilgi aldı.

Devletin asli görevlerindeki eksikliklerin hassasiyetle üzerinde durularak, uygulama oranlarının yüzde 100'e çıkarılması için çalışmalar yapılması gerektiğini söyleyen Karaloğlu, özellikle ilköğretimde, anasınıfı ve ilkokula başlangıç dönemi olan 48-60 aylık çocukların alınacak tedbirlerle katılımının yüzde 100'e çıkarılması için çalışmalar yapılmasını istedi.

Protokol üyeleriyle kaymakamlıktan çay bahçesine kadar yürüyerek giden Vali Karaloğlu, yolda karşılaştığı vatandaşlarla sohbet etti. Karaloğlu, daha sonra denizden serbest bölge ve limanlar gezisiyle ilçeyi yakından inceleyerek, serbest bölgedeki fabrikalar ve istihdam, Gemlik zeytini ve zirai ilaç kullanımı gibi konularla ilgili de bilgi aldı.

Ziyarete AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ve AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Necdet Yılmaz da eşlik etti.

Kaynak: AA