Ayvalık’ta Elektrik Direği Tehlike Saçıyor

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 150 Evler Mahallesindeki bakımsız bir aydınlatma direğinin her an yıkılması tehlikesinin bulunduğunu belirten mahalle sakinleri oldukça tedirgin görünüyor.

Ayvalık’ta Elektrik Direği Tehlike Saçıyor
Ayvalıkta 150 Evler Şehit Fahri Caddesinde bulunan aydınlatma direğinin en ufak bir rüzgarda bariz bir şekilde sallandığını belirten mahalle sakinleri, bir yıl kadar önce Kaymakam Nihat Nalbant’a söz konusu direğin durumunu bildirdiklerini vurgulayarak, halen daha UEDAŞ yetkililerinin herhangi bir önlem almamasından yakındı. Üzerinde sıvaların döküldüğü, yer yer paslı demirlerinin göründüğü bakımsız ve cadde üzerindeki beton direğin yıkılması halinde mahalle sakinlerinin ölümlere bile neden olabilecek büyük bir tehditle iç içe yaşadıkları savunuldu.

“TEDBİR ALMAK İÇİN İLLAKİ BİRİLERİN ÖLMESİ Mİ GEREKİYOR?”
150 Evler Mahalle Muhtarlık binasının önündeki aydınlatma direği için şimdiye kadar defalarca resmi makamlara başvurulmasına rağmen herhangi bir sonuç alamadıklarını belirten mahalle sakinlerinin, “İllaki biri öldükten sonra mı tedbir alınacak?” diye sormaları ise dikkatlerden kaçmadı.
Kaynak: İHA