Anadolu Gençlik Derneğinden Çağrı:

Mısır’da gerçekleşen askeri darbenin ardından yaşanan katliama karşı ülkemiz genelinde sert bir biçimde tepkiyi gösteren Anadolu Gençlik Derneği ilimizde ve ülke çapında yeni bir protestoya hazırlanıyor.

Anadolu Gençlik Derneğinden Çağrı:
Anadolu Gençlik Deneği Erzurum Şubesi yetkilileri birçok sivil toplum kuruluşunun desteğiyle ‘Kardeşin için sokağa çık’’ spotu kullanılarak bu Cuma (16.08.2013) Cuma namazı sonrası Lalapaşa Camii önünde protesto gösterisi ve basın açıklaması yapacaklarını bildirdiler.
Sisi İsrail’in hesabına çalışmaktadır
Mısır’daki darbenin ve katliamın Büyük Ortadoğu Projesini yürütebilmek için Mısır halkının iradesini kırmaya yönelik olduğunu belirten AGD Erzurum yetkilisi,’Mısır Ordusu maalesef İsrail’in varlığını teminat altına almak için ABD tarafından finanse edilen bir ordudur. Bu işbirlikçi generallerin ve siyasetçilerin Mısır’daki varlık sebebidir. General Sisi Mısır halkının hesabına değil Siyonist İsrail’in hesabına çalışmaktadır. Batı’nın olup bitene ses çıkarmaması Anglosakson-Yahudi zihniyetinin normal bir tavrıdır. Mısır’da olup biteni Batı’ya şikâyet etmenin de reel bir tarafı yoktur. Suriye’de, Irak’ta, Afganistan’da, Pakistan’da, Yemen’de, Sudan’da ya da Somali’de yaşanan sıkıntılar Batı’nın bilgisi dışında değildir. Bizzat İslam coğrafyasındaki kaosun sebebi Batı’dır. Müslümanlar için tek çözüm İslam Birliği’dir.’’ diyerek sözlerini bitirdi.

Cuma Namazından sonra Lalapaşa Cami Önündeyiz
Yapılan açıklamaya göre “Kardeşin İçin Sokağa Çık’ sloganıyla Erzurum halkının davet edildiği gösteriye Anadolu Gençlik Derneği Erzurum Şubesi’nin öncülüğünde sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle gerçekleşecek. Protesto gösterisinde basın açıklaması yapılacak, şehitler için gıyabi cenaze namazı kılınacak ve dualar okunacak. Erzurumlular zalimlere karşı tek vücut tek yürek olacak. Gösteriye yoğun katılım bekleniyor.
Kaynak: İHA