Atatürk Havalimanı'nda Yenilenen "primeclass" Lounge'lar Hizmete Açıldı

İSTANBUL - TAV İşletme Hizmetleri "primeclass" CIP Servis, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda iç ve dış hatlarda yer alan ve yenilenen iki yolcu salonunu hizmete açtı.

TAV İşletme Hizmetleri'nden yapılan açıklamaya göre, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yolculara hizmet veren yolcu salonları "primeclass" Lounge'lar yenilendi. İç hatlar terminalinde hizmet verecek yeni "primeclass" Lounge'da, apron manzaralı bir atmosfer, TV, kilitli dolap hizmeti, kablosuz internet erişimi, tablet bilgisayarlar, kitaplık, gazete ve dergi köşesi bulunuyor. 110 kişi kapasiteli ve 301 metrekare alana sahip olan salon, zengin sıcak-soğuk büfesiyle 7 gün/ 24 saat uçuş öncesinde yolcuların beklentilerine cevap veriyor.

Yurt dışına uçan yolcuların dış hatlardaki öncelikli tercihi olan "primeclass" Lounge da yer değişikliği yaparak pasaport sonrasında, Food Court'un alt katında daha büyük bir alanda hizmet vermeye başladı.

Salonda bulunan açık büfe, 180 derece yatabilen masaj koltuklarının bulunduğu özel dinlenme alanı, kablosuz internet erişimi, TV, tablet bilgisayar kullanımı, gazete ve dergi köşesi gibi hizmetlerin yanında, kişisel bakım ürünleri sunulan duşlarla konfor üst düzeye çıkartılıyor.

Yenilenen "primeclass" Lounge'ların tasarımı 1217 Design Mimarlık şirketi ve Yüksek Mimar Hale Şener tarafından gerçekleştirildi.

"primeclass" Lounge'dan "primeclass" CIP Servis'ten faydalanan konuklarla birlikte, TAV Passport Kart üyeleri, British Airways yolcuları, Priorty Pass, Airport Angel, Vodafone Red sahipleri ve münferit giriş yapan yolcular 7 gün 24 saat faydalanabiliyor. "primeclass" CIP Servis hakkında bilgi almak ve rezervasyon yapmak için 444 25 75'i aramak yeterli oluyor.

Kaynak: AA