Arabalar" Filmi İzlendi

İSTANBUL - TTNET'in TV platformu Tivibu'da temmuz ayında en çok izlenen filmler belli oldu.

TTNET'ten yapılan açıklamaya göre, listenin ilk sırasını animasyon "Cars-Arabalar" alırken, "Oz the Great and Powerful-Muhteşem ve Kudretli Oz" ikinci, ödüllü animasyon yapımlarından"Wall-E- Vol-i" ise üçüncü sırada yer aldı.

Tivibu'da temmuz ayında en çok izlenen 10 film arasında iki de yerli yapım bulunuyor. Yönetmenliğini Nihat Durak'ın üstlendiği, Tuncel Kurtiz, İlker Aksum, Binnur Kaya gibi isimleri aynı projede buluşturan komedi filmi "Mutlu Aile Defteri" ve gerilim sevenlerin beğenisini kazanan "Dabbe: Bir Cin Vakası" listede yer alan yerli yapımlar oldu. Başrolünü Tom Cruise'un üstlendiği "Jack Reacher" ve dram-bilim-kurgu türü yapımlarından "Cloud Atlas-Bulut Atlası" da Tivibu kullanıcılarının ilgi gösterdiği filmler arasında yer aldı.

Tivibu abonelerine, 4 ekranda film ve TV izleme olanağı sunuyor. İzleyiciler, televizyonlarından, bilgisayarlarından, tabletlerinden veya akıllı telefonlarından içeriklere ulaşabiliyorlar. Tivibu üyeleri yayın akışına bağlı olmadan "Seç İzle" özelliği ile istediği filmi istediği an izleyebiliyor. Ayrıca "Durdur İzle", "Geri Al İzle" gibi özellikler seyir keyfini artırıyor.

Kaynak: AA