Vali Şahin, Giresun'da Projeleriyle Hatırlanacak

Giresun'un Görele ilçesi Kırıklı Belde Belediye Başkanı Şükrü Türkoğlu, Vali Dursun Ali Şahin’e verdiği hizmet desteğinden dolayı teşekkür etti.

Vali Şahin, Giresun'da Projeleriyle Hatırlanacak
Beldesine yapılan bir çok hizmetin gerçekleşmesinde Vali Dursun Ali Şahin’in desteği olduğunu belirten, Kırıklı Belde Belediye Başkanı Şükrü Türkoğlu, geçen 9 yılda alınan hizmetlerden fazlasını 2 yılda gördüklerini kaydetti.

Belediye Başkanı Türkoğlu, “Özellikle ulaşım alanında sayın Valimizin çok desteğini gördük. Kırıklı’ya belediye başkanlığımda 9 yıl oldu. Bu süre içerisinde bir çok hizmet yapmaya çalıştık. Ancak geride bıraktığımız 9 yılda aldığımız hizmetlerin daha fazlasını Sayın Valimiz Dursun Ali Şahin’in desteği ile son 2 yılda aldık. Valimizin önderliğinde beldemize Devlet Su İşleri tarafından 3 adet köprü kazandırdık. Bu köprülerimiz Hamzalı, Çalış, Güvendik, Eserli, Sofulu Yeşildere,Tekgöz, Ortaköy, Güneyköy ve Eserli olmak üzere 10 tane köyü beldemize ve bir birlerine bağlarken bir köprü de onlarca köyün ulaşımını sağlayan grup yolu üzerine yapılmaktadır. Yine Valimizin desteği ile beldemizin neredeyse bütün mahalle yolları betonlanmış durumdadır. Dolayısıyla Valimizin desteği ile 2 yıl gibi süre içerisinde beldemize yaptığımız hizmetler damgasını vurmuştur. Bundan dolayıdır ki, beldemiz sayın Valimize minnettardır. Beldemiz adına Valimize kazandırdığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA