Kaymakam Taner Tengir’den Veda Yemeği

Ağrı Vali Yardımcılığı görevine atanan Pazaryolu Kaymakamı Taner Tengir, kamu kurum çalışanları ve Pazaryolu halkıyla veda yemeğinde buluştu.

Kaymakam Taner Tengir’den Veda Yemeği
Pazaryolu 75. Yıl Yatılı Bölge Ortaokulu’nda yapılan veda yemeğine yoğun bir ilgi vardı. Mutluluğun ve hüznün yaşandığı veda yemeğinde; Kaymakam Taner Tengir’in konuşması katılımcıları oldukça duygulandırdı.
Kaymakam Tengir, konuşmasında, “Zaman su gibi akıp gitti. 2 sene önce göreve başladığım Pazaryolu'nda görev süremi tamamladım. İlk gün bütün mesai arkadaşlarımla yapmış olduğum toplantıda; ''Makamlar, mevkiler, memuriyetler hep gelip geçicidir. Önemli olan akşam başımızı yastığa koyduğumuzda İlçe için, Millet için, Ülkemiz için bir gayret göstermenin huzurunu yaşıyorsak gerisinin hiç bir önemi yoktur'' demiştim. Bu ilçeden bana tevdi edilen görevleri yerine getirmenin huzuru ve bütün vatandaşlarımın gönüllerinde hoş bir seda bıraktığıma inanarak Pazaryolu'ndan ayrılıyorum. Geçen 2 senede iyi ve kötü dönemler yaşadım. Her zaman yanımda olan eşim, çocuklarım ve bütün mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hiçbir ayrım gözetmeksizin Makamımın kapılarını bütün vatandaşlarımıza açtığımız gibi; gönlümüzün kapılarını da açtık... Çok önemli ve güzel işlere hep birlikte imza attık. Bir başarısızlık var ise de sorumluluk bana aittir. Mekânlar ayrı olsa da görev yapacağımız yerler Fizan'da olsa yeter ki gönüller hep bir olsun. Bayram günü olmasına rağmen, eş, dost, akrabalarını, misafirlerini bırakarak bu yemeği tertipleyen arkadaşlarıma ve herkese teşekkürü bir borç bilirim. Bir söz vardır; ağlaya ağlaya geldiğin yerden ağlaya ağlaya gidersin. İşte bu sözün doğruluğunu Pazaryolu'nda yaşadım. Bilmeden, istemeden de olsa kalpleri kırmış, gönülleri incitmiş isem hakkınızı helal ediniz” diye konuştu.

Program sonunda Erzurum Atatürk Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Hüseyin Baydemir, Kaymakam Taner Tengir’e Pazaryolu İlçesine Yaptığı çalışmalardan dolayı bir plaket verdi.
Kaynak: İHA