35 Yıl Sonra Buluştular

Kütahya’nın Simav İmam Hatip Lisesi’nden 1978’de mezun öğrencilerle o dönemin öğretmen ve yöneticileri, 35 yıl aradan sonra ilk kez biraraya geldi.

35 Yıl Sonra Buluştular
Dönem öğretmenlerinden Dursun Gülseren’in önderliğinde aralarında AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın da bulunduğu mezun öğrencilerle eğitimciler, okul bahçesyle girdikleri sınıflarda yılların özlemini giderdi, anılarını tazeledi, unutulmaz bir gün yaşadı.

Okul yıllarındaki gibi sınıflara girerek sıralara oturan 200 kişilik grup, her yıl Ramazan bayramının ikinci gününde buluşmak üzere vedalaştı.
Öğretmen ve okul yönetimiyle 35 yıl aradan sonra okul çatısı altında bir araya gelerek çok duygusal anlar yaşadıklarını dile getiren 1978 mezunları, öğretmenlerine karşı bir kusur işlememek için adeta birbiriyle yarıştı.

35 yıl aradan sonra öğrencileriyle buluşarak çok duygusal anlar yaşadığını ifade eden emekli öğretmen Aynur Kazcıoğlu “Böyle bir organizasyonu gerçekleştiren arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok mutlu oldum. Dünün öğrencilerinin bu gün karşıma belli bir mevki ve makam sahibi olarak çıkması beni gerçekten çok duygulandırdı.İnşallah birlik ve beraberliğimiz önümüzdeki yıllarda da devam eder. Gelecek nesillere örnek bir tablo ortaya çıkardığımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA