Ramazan Bayramı Kutlanıyor

KÜTAHYA - Kütahya'da, siyasi partilerin bayramlaşma töreni, Demokrat Parti İl Başkanlığı ev sahipliğinde Belediye Kültür Sarayı'nda yapıldı.

DP İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, önce DP İl Başkanlığı binasında bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Partinin İl Başkan Yardımcısı Alaaddin Uygun, burada yaptığı konuşmada, bayramların birlik, beraberlik ve kardeşlik günleri olduğunu belirtti.

İl dışında bulunan DP İl Başkanı Ahmet Levent Eşiyok'un, partililerine selamını ileten Uygun, "Bayramlar milletimizi kaynaştırıyor, birlik ve beraberliğini pekiştiriyor" ifadesini kullanldı.

Daha sonra Belediye Kültür Sarayı'ndaki törene geçildi.

Uygun, buradaki törende ise siyasi partiler arası bayramlaşmanın, birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan bu günlerde önemli olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"DP olarak tüm İslam aleminin, ülkemizin ve Kütahyamızın Ramazan Bayramını kutlarız. Demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan siyasi partileri ve sivil toplum örgütlerimizin bir arada olması, bir arada bayram kutlaması, birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olan şu günlerde elbette çok önemli. Kütahya'da geleneksel olarak yaptığımız bayram kutlaması, biz siyasilerin kamuoyuna, 'Her şey Kütahya içindir' mesajını içermektedir."

Bunun ardından AK Parti, CHP, Saadet Partisi, DSP il başkanları ile MHP adına Kütahya Milletvekili Alim Işık birer konuşlma yaparak partililerin bayramlarını kutladı.

Kaynak: AA