Bodrum Ünlü İsimlerle Coştu

Bayram boyunca birçok ünlü isim Muğla’nın Bodrum ilçesinde sahne alarak tatilcileri coşturdu.

Bayram boyunca sahne alan ünlü isimler yerli ve yabancı turistleri coşturdu. Birçok eğlence kulübünde dünyaca ünlü DJ’ler sahne alırken Yalıkavak, Göltürkbükü ve Gümüşlük gibi sosyete beldelerinde ise birbirinden ünlü isimler sahne almaya devam ediyor. Bodrum merkezde bulunan bir gece kulübünde ünlü şarkıcı Nev sahne alırken bir otelde ise Deniz Seki hayranlarıyla buluştu. Nişanlısı da Seki’nin sahnesini dinledi. İskender Paydaş ile paylaştığı sahnede sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Gümbet barlar sokağında bulunan bir mekanda ise bayramın 1’ci günü Hakan Altu Sahne aldı. 2’ci günü ise ünlü pop sanatçısı Demet Akalın sevilen şarkılarını tatilcilere seslendirdi. Yalıkavak beldesinde bulunan Palmarin marinada Sertap Erener halk konseri verdi. Konsere yaklaşık bin kişi izledi. 2 saat boyunca sahnede kalan ünlü sanatçı kot pantolon ile sahneye çıkması ise dikkatlerden kaçmadı.

Göltürkbükü beldesinde ise bayramın 1’ci günü ünlü şarkıcı Fedon bir gece kulübünde sahne alarak sevilen şarkılarını seslendirdi. Aynı mekanda bayramın 2’ci günü ise Fatih Yürek sahne aldı.

DEMET AKALIN COŞTURDU

Bodrum Gümbet barlar sokağında bulunan bir gece kulübünde sahne alan ünlü Pop şarkıcısı Demet Akalın bayramın 2’ci günü hayranlarıyla buluştu. Danslarıyla büyük beğeni toplayan Akalın yaptığı espirilerle de izleyicileri güldürdü

HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ GÖLTÜRKBÜKÜNÜ ŞENLENDİRDİ

Film çekimleri sonrası Slovenya'da konser veren ve ardından tatil için Göltürkbükü’de bir otele gelen ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici, otele ait iskelede küçük bir konser verdi. Aralarında İpek Tanrıyar'ın ve yakın akrabalarının da bulunduğu bir grubun ısrarlarına kayıtsız kalamayan Şenlendirici, klarneti şov yaptı. Birbiri ardına çaldığı parçalar sonrası duygu patlaması yaşayan İpek Tanrıyar, ünlü klarnetçinin bir parçası sırasında ''yaktın bizi sen o ne güzel nameler öyle'' diyerek herkesin şaşkın bakışları arasında gece elbisesi ile kendisini iskeleden Göltürkbükü'nün serin sularına bıraktı.
Kaynak: İHA