Ardahan'da Belediye Çalışmaları

ARDAHAN - Belediye Başkanı Faruk Köksoy, kentte devam eden doğalgaz hattı çalışmaları nedeniyle bozulan yol ve kaldırımlarda çalışma başlattıklarını bildirdi.

Köksoy, yaptığı açıklamada, Ardahan'da doğalgaz hattı çalışmaları sırasında oluşan rahatsızlıklardan dolayı esnaf ve vatandaşa gösterdikleri anlayış ve duyarlılık dolayısıyla teşekkür ettiğini ifade etti.

Doğalgaz çalışmalarında sona gelindiğini, bu nedenle yol ve kaldırımlarda çalışma başladığını kaydeden Köksoy, "Altyapı çalışmaları ve doğalgaz hattı çekme çalışmalarının ardından ekiplerimiz tahrip olan yolları onarmak için yoğun bir çalışmanın içine girdi. Kentte doğalgaz çalışması hemen hemen bitmek üzere. Şu anda doğalgaz hattının tamamlandığı yerlerde yol ve kaldırım yapım çalışmalarını başlattık" dedi.

Kentte öncelikli hedeflerinin yol ve kaldırım sorununu bitirmek olduğunu vurgulayan Köksoy, "Amacımız doğalgaz ve altyapı çalışmalarını tamamladıktan sonra, sıcak asfalt, doğal taş parke ve kilitli parke çalışmalarını bitirerek, Ardahan'ın yol sorununu tamamen ortadan kaldırmaktır" diye konuştu.

Kaynak: AA