Ak Parti Kastamonu Milletvekili Gülşen, Tosya'da

AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Ramazan Bayramı dolayısıyla Tosya ilçesini ziyaret etti.

Kayaönü köyündeki mevlid yemeğine katılan Gülşen ve beraberindeki heyet, daha sonra, Büyük ve Küçüksekiler Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Avara Yaylası'nda düzenlenen şenliklere katıldı.

Burada konuşan Gülşen, köylerdeki altyapı sorununu gidermenin kendilerinin boynunun borcu olduğunu söyledi.

Genel bütçeden alınan payın nüfusa göre alındığını hatırlatan Güllşen, şöyle konuştu:

"Bu nedenle, gurbette yaşayan hemşehrilerimizden emekli olanlar, birinci ikamet adreslerini Kastamonu ve ilçelerine alırlarsa genel bütçeden aldığımız pay daha da artacaktır. Köylerimize çok daha fazla hizmet yapabilir duruma geleceğiz. Hem maddi hem de manevi açıdan faydası var. Biliyorsunuz, son nüfus sayımı ile Kastamonu'nun nüfusu sabit kalmış. 2011 genel seçimlerinde, Kastamonu 4 milletvekilinden 3 milletvekiline düştü. İnşallah, gerekli sayıyı bulursak, 30-40 bin vatandaşımız nüfusunu Kastamonu'ya alırsa milletvekili sayımız tekrar 3'den 4'e yükselecektir."

Ziyarette AK Parti Kastamonu İl Başkanı Metin Çelik, AK Parti Kastamonu İl Yönetim Kurulu üyeleri, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Ortalıca Belediye Başkanı Yusuf Arpacı, AK Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçümorkoç, Tosya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Ekşi, Tosya Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş, AK Parti Tosya İlçe Teşkilatı yöneticileri ve partililer hazır bulundu.

Kaynak: AA