Kulu ve Altınekin'de Ramazan Sevinci

KONYA - AK Parti Konya Başkanlığı tarafından organize edilen "Ramazan Sevincini Paylaşıyoruz" adlı iftar programı, Kulu ve Altınekin'de düzenlendi.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Altınekin meydanında düzenlenen programda yaptığı konuşmada, dünyanın her yerinde Müslümanların bir ordu gibi ezanı beklediğini söyledi.

AK Parti Altınekin Başkanı Mustafa Hançerli ise iftar yemeğini gönül birliğini pekiştirmek için düzenlediklerini belirterek, son aylarda güçlenen Türkiye üzerinde sergilenen önemli senaryoların, ülkenin büyümesini engelleyemeyeceğini ifade etti.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli de Altınekin'deki bu tablonun ülkeyi karıştırmak isteyenlere en güzel fotoğraf olduğunu, yerel yönetimler olarak vatandaşın ihtiyaçlarını gidermek için çaba gösterdiklerini belirtti.

Kulu'da düzenlenen iftar yemeğinde ise AK Parti Kulu Başkanı Reşat Eken, iftar öncesi Kulu halkına katılımlarından dolayı teşekkür etti.

AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu da programda, son aylarda Ortadoğu'da meydana gelen gelişmeleri değerlendirdi. Suriye ve Mısır'daki olaylara değinen Türkmenoğlu, bu ülkelerde en yakın zamanda demokrasi ve özgürlüğün hakim olacağını vurguladı.

Kaynak: AA