Kaymakam Hotman'dan Veda Ziyaretleri

KAYSERİ - Kocasinan Kaymakamlığı'ndan Ankara Vali Yardımcılığına atanan Mustafa Hotman, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret ederek veda etti.

Büyükkılıç, ziyarette yaptığı konuşmada, Kocasinan ve Melikgazi ilçelerinin bir bütünün parçası olduğunu, her zaman iç içe dayanışma ve paylaşma ile yatırımların yerine getirildiğini belirtti.

Belediye çalışmalarının örnek gösterildiğini ifade eden Büyükkılıç, "Bunda merkezde yer alan belediyelerin birlik, dayanışma ve paylaşım içerisinde hizmet ve yatırım yapmasının büyük katkısı var. Kurumlar arası dayanışma ve birlikte hareket etme ilçeye hizmet olarak yansımaktadır. Bu başarı da ve yatırımlarda katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Kocasinan Kaymakamı Mustafa Hotman'a görev yaptığı süre içerisinde ilimize sağlamış olduğu katkı ve emeklerden dolayı teşekkür ederiz. Bu anlamlı ve dostane veda ziyaretlerinden dolayı son derece mutlu oldum'' diye konuştu.

Mustafa Hotman ise Kayseri'de görev yapmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu ifade ederek, ''Kayseri Büyükşehir Belediyesi 5 merkez ilçeden oluşmaktadır. 2 kardeş ilçeden biri olan Kocasinan'da 2007 yılından itibaren görev yapıyorum. Bu süre içerisinde içten dostluklar edindim. Şahsıma ve aileme gösterilen ilgi ve gönülden sevgiye teşekkür ediyorum. Ankara'ya Vali Yardımcısı olarak atandım. Bundan böyle Kayserili bir hemşehriniz olarak sizlere Ankara'da hizmet etmekten mutlu olacağım'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA