Vahşi hayvanların yaptığı bir lince maruz kaldım

AK Parti Şırnak Milletvekili Mehmet Emin Dindar, önceki gün Meclis’te yaşanan kavgada, kendisini yumrukladığı ve tekmelediğini belirttiği CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ile CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç hakkında suç duyurusunda bulunduğunu bildirdi.

Vahşi hayvanların yaptığı bir lince maruz kaldım
'Korumaya çalıştım'
Tanal 'ın Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ 'ın Genel Kurul salonunda oturduğu sıraya yönelmesiyle başlayan kavganın ardından, salona giren İçişleri Bakanı Muammer Güler 'e de saldırı olacağını düşünerek, o tarafa yöneldiğini söyleyen Dindar, “CHP 'li arkadaşları Engin Bey ve Mahmut Bey 'i dışarı çırmak için itekliyorlardı. O esnada Muammer Güler içeri giriyordu. O sözlü fiil saldırı Muammer Bey 'e gidince o tarafa yöneldim. Muammer Güler 'e kalkan oldum. Darp edilmesin diye O 'nu korumaya çalıştım. Belgesellerdeki vahşi hayvanların yaptığı bir linç şeyine maruz kaldık. Ha bir tane kendini bilmez zibinin yumruğu yüzüme gelmiş, ha kendini bilmez bir hayvan bile diyemeyeceğim -çünkü hayvanın da değeri var hayvandır, seviyoruz- kendini bilmez herifin pası gelmiş ayağıma, yüzüme... Benim için şereftir ama onun için şerefsizliktir” dedi.

Kulisi bastılar
Bu arada, TBMM Genel Kurulu 'nda önceki akşam yaşanan, Ak Partili Mehmet Emin Dindar 'ın kaşının açıldığı kavganın ardından Meclis tarihinde görülmemiş olayların yaşandığı ortaya çıktı. Dindar 'ın yaralanmasının ardından biraraya gelen bazı Ak Partili vekillerin, olaydan sorumlu tuttukları CHP 'lileri bulmak için CHP kulisine gittikleri ancak CHP 'lilerin ayrılması nedeniyle gecenin daha da büyüyebilecek olaylar yaşanmadan bittiği öğrenildi.