AK Parti Samsat İlçe Kadın Kolları Başkanı Değişti

AK Parti Samsat Kadın Kolları İlçe Başkanlığı’na Zeliha Karakuş getirildi.

AK Parti Samsat İlçe Kadın Kolları Başkanı Değişti
AK Parti Samsat Kadın Kolları İlçe Başkanı Hilal Tuncer’in evliliği nedeniyle istifasından boşalan başkanlığa Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Zeliha Karakuş atandı.

AK Parti Adıyaman Kadın Kolları İl Başkanı Ayla Pektaş ve yönetim kurulu üyeleri Samsat ilçesini ziyaret ederek, Zeliha Karakuş’un Kadın Kolları İlçe Başkanı olarak atandığını tebliğ ettiler. AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Ayla Pektaş, “Samsatlı kadınlarımızın sorunlarına çözüm bulmak, istihdama dahil ederek, aile ekonomilerine katkı sağlamaları için uzun zamandır çalışma yürütüyoruz. Buradaki kardeşlerimiz de, özellikle tekstil atölyesi istiyor. Kızlarımız, aile ekonomisine katkı sunarak, istihdama dahil edilmek ve boş durmak yerine çalışmak istiyorlar” dedi.

Pektaş, Kadın Kolları İlçe Başkanının değiştirilmesi konusunda da şunları söyledi; “Samsat Kadın Kolları İlçe Başkanlığını yürüten Hilal kardeşimiz evlendikten sonra kendi isteğiyle ayrılınca, ondan boşalan başkanlığa, yönetim kurulu üyesi olarak da çalışmalarını sürdüren Zeliha kardeşimizi uygun gördük. Hilal hanıma, bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Umuyorum ki Zeliha kardeşimiz de, yönetimiyle birlikte Samsatlı kadınların sorunlarını çözmek için çalışacak, partimizin daha iyi yerlere gelmesi için yoğun çaba sarf edecekler” dedi.

Kaynak: İHA