Chp'nin 4 Genel Başkanı Nikahta Buluştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Parti Meclisi'nin en genç üyelerinden Ekrem Kerem Oktay'ın nikah şahitliğini yaptı.

Chp'nin 4 Genel Başkanı Nikahta Buluştu
CHP Parti Meclis Üyesi Ekrem Kerem Oktay ve Türkü Eğinlioğlu Atlı Spor Kulübü'nde düzenlenen törenle dünya evine girdi. Törene, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra eski genel başkanlardan Deniz Baykal, Murat Karayalçın ve Hikmet Çetin katıldı.

Dört genel başkanı buluşturan nikah törenine ayrıca, CHP Genel Başkan Yardımcıları, Grup Başkanvekilleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, milletvekilleri ile çiftin yakınları katıldı.

Çiftin şahitliklerini, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP eski genel başkanı Deniz Baykal, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Ussal Şahbaz ve Hüseyin Demirhan Büyüközcü yaparken, nikahlarını Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık kıydı. İmzalar atıldıktan sonra konukların gelin ve damattan birbirlerinin ayaklarına basmalarını istemesi üzerine araya giren Bülent Tanık, "Biz biliyoruz ki gençlerimiz birbirlerinin ayaklarına basmıyorlar, sadece olumsuz yönetimlerin ayaklarına basıyorlar" dedi.

İmzaların ardından genç çiftin nikah defterlerini Kemal Kılıçdaroğlu verdi. Kılıçdaroğlu, çifte mutluluklar dileyerek, "Nazım'ın çok güzel bir şiiri var. 'Yeşillere, allara yapraklara dallara, nice nice yıllara gülüm, nice nice yıllara' demiş. Ben onlara nice nice mutlu yıllar diliyorum" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu ve Deniz Baykal, nikah töreninin ardından salondan ayrıldı

Kaynak: İHA