SOKO - Bosporus

Almanya'da ki Türklerin yıllardır kanayan yarası olan ırkçı Neo-Nazi cinayetleri, SOKO – Bosporus isimli sinema filmi ile beyaz perdeye aktarılmaya hazırlanıyor.

SOKO - Bosporus
Bir kaç gün önce yayınladığımız haber'de Ismet Pan'ın geçmişte yaşanmış olaylardan esinlenerek kaleme aldığı filmde yer alacak oyuncular arasında televizyon dünyasının yakından takip ettiği ünlü isimlerin olacağı konuşuluyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ve ünlü oyuncular ile görüşme aşamasında bulundaklarını belirten Cast Direktörü Mustafa Tamtı, yer alacak diğer oyuncular Volkan Sancı, Özlem Içli, Mehmet Altay Zazaoğlu ve Hüsnü Cesur olduğunu açıkladı.

SOKO Bosporus
Başroller: Ümit Açar, Ismet Pan, Mustafa Tamtı, (Kıvanç Tatlıtuğ)

SOKO - Bosporus
Ad Soyad Volkan Sancı

Yaş 29

Memleket Samsun

16 Temmuz 1984 tarihinde, 4 çocuklu ailenin bir ferdi olarak Almanya'da doğdu. Almanya'da doğup büyüyen Volkan Sancı'da marifet çok. Yakışıklı ve Sempatik tavırlarıyla dikkat çekiyor dolayısıyla Mankenlik teklifleri almıştır. Tiyatro deneyimleri bulunmaktadır.
SOKO Bosporus adlı Sinema Filminde Yusuf Karakteri olarak yer almaya hazırlanıyor.




SOKO - Bosporus
Ad Soyad Özlem Içli

Yas: 37

Memleket Afyon


1976 yılında Afyon da doğdu. Ailenin tek çocuğu olan Özlem İÇLİ ilkokulu, orta okulu ve üniversiteyi Fransa'da Le Havre adlı şehirde okudu. İşletme bölümünden mezun oldu. İngiltere'de İle Of White adasında 6 ay boyunca uluslar arası ticaret eğitimi aldı. Birçok ülkeyi dolaştıktan sonra 2002 de Türkiye ye döndü.
Birçok farklı sektörde çalıştıktan sonra sinema ya olan tutkusundan dolayı bundan üç yıl önce, organizasyonlar, tanıtım filmleri, oyunculuk, reklam filmleri yaparak sektöre girdi.
Şu an Asimetrik filminin de Sanat Yönetmeni oldu.
Sanatçı bir aileden gelmesinden kaynaklanan ilgisi sadece sinema da değil resimde de yer almaktadır, Hat Sanatına olan ilgisinden dolayı hiç ders almadan kendini eğitip birçok yaptığı eserlerini yurt dışında satmış ve Türkiye'de de bir sergi açmaya hazırlanıyor.

Unutma beni, Behzat Ç., Güz Gülleri, Aile Sırları, Anneler ve Kızları, Çocuklar Duymasın, Unutma Beni ,Arka Sokaklar,
Hayat Devam Ediyor gibi projelerde yer almıştır.
SOKO Bosporus adlı Sinema Filminde Ümit Açar'ın hanımı olarak yer almaya hazırlanıyor.

SOKO - Bosporus

Ad Soyad Mehmet Altay Zazaoğlu

Yas: 33

Memleket Bingöl

Ayla Algan'da Dizi,Sinema ve Reklam oyunculuk eğitimi başarı ile tamamlamıştır.
Firar, Akasya durağı, Alemin kıralı, Öyle bir gecer zamanki, 6manti, Polis hikayeleri, Adını Feriha Koydum ve Uçurum gibi projelerde yer almıştır.
SOKO Bosporus adlı Sinema Filminde Timur karakteri olarak yer almaya hazırlanıyor.










SOKO - Bosporus

Ad Soyad Hüsnü Cesur

Yas: 23

Memleket Nevşehir

11 Kasım 1989 tarihinde, 2 çocuklu ailenin bir ferdi olarak Almanya'da doğdu. Almanya'da doğup büyüyen Hüsnü Cesur Almanya Amatör Futbol Ligin'de hobbi olarak Hakemliği sürdürmektedir. Tiyatro deneyimleri bulunmaktadır.
SOKO Bosporus adlı Sinema Filminde Tolga Karakteri olarak yer almaya hazırlanıyor.