Şahinbey Belediyesi, Şehit ve Gazi Aileleri İle İftarda Buluştu

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehit Aileleri, Muharip Gaziler ve Gaziler Vakfı Derneği üyeleri ile protokol üyelerini aynı iftar sofrasında buluşturdu.

Şahinbey Belediyesi, Şehit ve Gazi Aileleri İle İftarda Buluştu
İftar yemeği öncesi Başkan Tahmazoğlu, masaları tek tek dolaşarak ailelerle sohbet etti.

Şahinbey Belediyesi tarafından Antep Evi’nde düzenlenen iftar yemeği sonrası konuşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, “Şahinbey Belediyemizin düzenlemiş olduğu geleneksel iftar yemeğimize hoş geldiniz. Mübarek Ramazan ayı içerisindeyiz. Ramazan ayının bereketi, mağfireti hepinizin üzerine olsun. Birkaç gün sonra inşallah Kadir Gecesi’ni idrak edeceğiz. Kadir Gecenizi de şimdiden kutluyorum. Yaklaşan Ramazan Bayramınız da şimdiden mübarek olsun. Aileniz, çoluk çocuğunuz ile hep birlikte sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde güzel günler geçirmenizi diliyorum. İftar yemeğimize katılım gösteren herkese tek tek teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Şahinbey Belediyesi tarafından organize edilen iftar yemeğine Gaziantep Valisi Erdal Ata, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Derya Bakbak, Ali Şahin, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, İl Genel Meclis Başkanı Menderes Karaduman, İl Müftüsü Ahmet Bulut, Şahinbey İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hamza Bayındır, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Cuma Erdem, Gaziler Vakfı Başkanı Mehmet Yeter ve dernek üyeleri ile çok sayıda Şehit ve Gazi Ailesi katıldı.

Başkan Tahmazoğu, iftar yemeğine katılan konukları kapıda uğurlarken, çocuklara da çeşitli oyuncaklar hediye etti.
Kaynak: İHA