Şahinbey Belediyesi, Şehit Aileleri ve Gazileri İftarda Bir Araya Getirdi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehit Aileleri, Muharip Gaziler ve Gaziler Vakfı Derneği üyeleri ile protokol üyelerini aynı iftar sofrasında buluşturdu.

Şahinbey Belediyesi, Şehit Aileleri ve Gazileri İftarda Bir Araya Getirdi
İftar yemeği öncesi Başkan Tahmazoğlu, masaları tek tek dolaşarak ailelerle sohbet etti.
Şahinbey Belediyesi tarafından Antep Evi'nde verilen iftar yemeğine Gaziantep Valisi Erdal Ata, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Derya Bakbak, Ali Şahin, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, İl Genel Meclis Başkanı Menderes Karaduman, İl Müftüsü Ahmet Bulut, Şahinbey İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hamza Bayındır, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Cuma Erdem, Gaziler Vakfı Başkanı Mehmet Yeter ve dernek üyeleri katıldı.

Şahinbey İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu’nun dua okumasının ardından konuşan Başkan Tahmazoğlu, “şuan bolluğun, bereketin, yardımlaşma, dayanışma ve kardeşliğin ön plana çıktığı Ramazan ayı içerisindeyiz. Bu ay içinde canlarını bu vatan için seve seve feda etmiş şehitlerimizin aileleri ve bu mücadelede gazilik unvanı almış kardeşlerimizle bir araya gelmek adına iftar yemeği düzenledik. Bir arada olmaktan büyük onur ve gurur duyduğun Şehit Ailelerimiz, Muharip Gazilerimiz, Gaziler Vakfı üyelerimiz ve başta Gaziantep Valimiz Erdal Ata olmak üzere diğer protokol üyelerimiz bizleri kırmayarak davetimize icabet ettikleri için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Birlik beraberlik adına güzel ve anlamlı bir yemek olduğunu düşünüyorum. Ramazanın ülkemize hayırlı olmasını diliyorum”dedi.

İftara katılan misafirleri kapıda uğurlayan Başkan Tahmazoğlu, çocukları da unutmayarak oyuncak hediye etti.
Kaynak: İHA