Ödemişli Dağcılar Erdem’i Unutmadı

Efe Dağcılık-Ödemiş Belediyespor Kulübü Dağcılık Kolu ile Dağ Deniz Dağcılık Kulübü üyesi dağcılar; geçtiğimiz cumartesi akşamı Bozdağ’ın 2157 rakımlı Bozdağ’ın zirvesine gece yürüyüşü yaptılar.

Ödemişli Dağcılar Erdem’i Unutmadı
Efe Dağcılar, geçtiğimiz kış Bozdağ’da çığ düşmesi sonucu yaşamını yitiren dağcı Erdem Tapul’u da unutmadılar.

Efe Dağcılık ve Dağ-Deniz Dağcılık’ın birlikte düzenlediği gece yürüyüşüne 42 dağcı katılarak zirveden güneşin doğuşunu izlediler. Bozdağ beldesinde buluşan dağcılar, gece 01.30’da Efe Dağcılık’tan Salim Taşbaş rehberliğinde zirveye hareket ettiler. Saat 05.00’da zirveye varan dağcılar, burada güneşin doğuşunu izlediler.

DAĞCI DOSTLARI ERDEM’İ DE UNUTMADILAR
Güneşi doğuşunu izleyen kafile daha sonra saygı duruşunda bulunarak geçen kış Bozdağ’daki çığ felaketinde yaşamını yitiren dağcı Erdem Tapul’u andılar.

Yürüyüş hakkında bilgi veren Efe Dağcılık-Ödemiş Belediyespor Kulübü Dağcılık Kolu Üyesi Salim Taşbaş, “Efe Dağcılık- Ödemiş Belediyespor Kulübü Dağcılık Kolu ile Dağ- Deniz Dağcılık Kulübünün birlikte düzenlediğimiz gece yürüyüşüne 42 dağcı katıldı.

Gece saat 01.30 da başlayan yürüyüşümüz sonunda 05.00’da zirveye ulaştık. Burada güneşin doğuşunu izledik. Güneşin doğuşunu izledikten sonra geçen kış sezonunda Bozdağ’a tırmanırken çığ altında kalarak yaşamını yitiren, dağcı dostumuz Erdem Tapul’u da unutmadık. Burada Erdem Tapul’a saygı duruşu yaparak andık. Güzel bir gece yürüyüşü oldu. Buradan etkinliğimize katılan tüm dağcı dostlarıma teşekkür ediyorum. Bundan sonraki etkinliklerimize tüm dağcı dostlarımızı bekliyorum” dedi.

Kaynak: İHA