5 Bin Kişiye İftar

Samsun Büyükşehir Belediyesi, AK Parti Samsun İl Başkanlığı ve AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı’nın birlikte organize ettiği iftar yemeğine 5 bin kişi katıldı.

5 Bin Kişiye İftar
Çarşamba Abdullah Paşa Meydanı’nda iftar yemeği düzenlendi.

Dört bir koldan yemek dağıtımın yapıldığı organizasyonda hiçbir aksaklık yaşanmadı. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı dev iftar organizasyonuna AK Parti Milletvekili Ahmet Yeni, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti MK YK Üyesi Eski Bakan Ahmet Demircan, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, AK Parti Çarşamba İlçe Başkan Mehmet Köse, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, belde belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftarın ardından konuşma yapan AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse, “Çarşamba’da bugüne kadar yapılmış en geniş kapsamlı iftar organizasyonu gerçekleştirmiş olmanın mutluluğu içindeyim” dedi.

Köse’nin ardından söz alan Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Dündar’ın ardından söz alan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, “Davetimize icabet ederek buraya gelen çarşambalı hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Çaşrambalı hemşerilerim bizlere her zaman kollarını açtı. Milletimiz neyi istiyor neyi arzu ediyorsa biz onu yapmaya gayret ediyoruz” diye konuştu.

Düzenlenen iftar yemeği ile alakalı olarak açıklamada bulunan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Bu akşam Ramazan’ın bütün güzelliğini birlikte yudum yudum hissediyoruz. Bugün Abdullah Paşa Camii’nin o güzelliğinin altında iftar yaptık. Son yıllarda ülkemizin bütün şehirleri güzelleşiyor. Çarşamba da bundan nasibini alıyor. Burada organizasyonu yaptığımız yerde eskiden gecekondu yapılar vardı. Şimdi bu güzel organizasyonu yaptığımız güzellikler var. Allah bu hizmetlerimiz veren kardeşlerimizden razı olsun. Hepinizin Kadir Gecesi’ni ve Ramazan Bayramı’nı şimdiden kutluyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni ve AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Demircan da birer konuşma yaparak iftar yemeğine katılanları selamladı.
Kaynak: İHA