Memur-sen’e Bağlı Sendikalar Milletvekili Abdullah Çalışkan'la Bir Araya Geldi

Memur-Sen Kırşehir il temsilciliğine bağlı 10 sendikanın yönetim kurulları değerlendirme toplantısını yapmak ve güncel konularda fikir alış verişinde bulunmak üzere bir araya geldi.

Toplantıya misafir olarak AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Dilek ve AK Parti İl Başkan Yardımcıları katıldı.

Toplantıda sendika temsilcileri adına konuşan Ali Rıza Aka, “Mübarek Ramazan'ın İslam âlemine hayırlar getirmesini ve Ramazanı ruhuna uygun bir şekilde idrak edebilmeyi, bereketinden ve feyzinden ziyadesiyle istifade edebilmeyi, bütün dünyadaki savaşların ve zulümlerin durmasına vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Bizler Memur-Sen ailesi olarak Türkiye’nin en güçlü konfederasyonuyuz. 707 bin 652 üye ile en büyük konfederasyonuz. Kırşehir’de de en büyük konfederasyonuz. Ben bu yetkide emeğini ortaya koyan, adanmışlığını ortaya koyan, fedakarca çalışan siz değerli arkadaşlarıma, üyelerimize teşekkür ediyorum.

Kamu görevlileri, milletimiz, dünya mazlumları ve insanlık için yaptığımız çalışmaların, durduğumuz yerin, sözlediğimiz sözlerin doğruluğunu tescilleyen bu tablo inanmışlığın ve azmin eseridir.

Bu güç bize daha çok sorumluluk yüklemektedir. Bunun bilincinde olarak sadece salt ücret sendikacılığı değil, insanı, insan onurunu, hakları ve mazlumları da kuşatan sosyal bir sendikacılık anlayışıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizim Türkiye hayalimiz var. Biz, kaygısı olan insanlarız. Tarafız. Hakkın, halkın, insan hakkının, özgürlüğün ve millet iradesinin tarafındayız” dedi.

Toplantıya misafir olarak katılan Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan da konuklara hitap etti. Çalışkan, “Memur Sen ülkemizin ve Kırşehir’in güçlü, aktif ve etkili bir sivil toplum kuruluşu. Ben Memur -Sen’i çalışmalarından, duruşundan dolayı kutluyorum. Bizleri, sizlerle buluşturan ve bu programı düzenleyen Memur-Sen başkanı Ali Rıza Aka’ya teşekkür ediyorum. Hepinizin Ramazanı mübarek olsun. Allah bizleri Kadir gecesine ve bayrama eriştirsin. Değerli arkadaşlar, Biz Ak Parti olarak millete hizmetkarlık yapmak için yola çıktık ve 11 yıldır en iyi şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz.

Bizler tüm Türkiye’yi kuşatan bütün vatandaşlarımıza hizmet eden herkesi kucaklayan bir partiyiz. Yıllardır ülkemizin kalkınması, özgürleşmesi ve daha demokratik olması için çalışıyoruz. Yaptığımız düzenlemelerle millet iradesini hakim kılmaya ve milletin hak ettiği hizmeti almasına çalışıyoruz. Son zamanlarda ülkemizin güçlenmesini hazmedemeyen belli güçler 3. Köprüye, 3. Havalimanına, Kanal İstanbul projesine ve diğer projelere karşı çıkıyorlar, Güçlü Türkiye istemiyorlar. Gezi olayları ve bundan önce sergilenen diğer provokatif eylemler tamamen güçlü Türkiye projesine karşı yapılmaktadır. Ak Parti Türkiye’nin şahlanmasına öncü olmuş ve 2023, 2071 hedefleri koyarak Türkiye’nin dünyada sayılı devletler arasına girmesini hedeflemiştir. Bugün bütün dünya yönünü Türkiye’ye dönmüştür. Herkes başbakanımızdan, Türkiye’den çok şey beklemektedir. Türkiye, dünya mazlumlarının umududur. Halkımızın sağduyusu sayesinde Gezi olayları ile elde edinmek istenen kargaşa şükürler olsun ki ülkemizde olmamıştır. Halkımızdan aldığımız güç sayesinde şer odakların planları boşa çıkmıştır. Halka hizmetin Hakka hizmet olduğu düşüncesi içerisinde çalışmalarımıza bütün gayretimizle devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Toplantı karşılıklı fikir alış verişinin ardından sona erdi.
Kaynak: İHA