Vali Kızılcık Gazi İsmail Şahin’in Evinde İftar Yaptı

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, terör gazisi İsmail Şahin ve ailesini evinde ziyaret ederek, iftar sofrasına konuk oldu.

Vali Kızılcık Gazi İsmail Şahin’in Evinde İftar Yaptı
Ramazan ayı nedeniyle ile şehit yakınları ve gazileri ziyaret ederek sofralarına konuk olan Vali Dr. Recep Kızılcık, bu kez geçtiğimiz yıl Van’ın Saray İlçesinde vatani görevini yaparken yola döşenen mayının patlaması sonucu gazi olan ve halen tedavisi devam eden İsmail Şahin ve ailesini Düzköy İlçesi Çayırbağı Beldesine bağlı Zeliha Mahallesindeki evinde ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu mutluluğunu ifade eden Şahin ailesi, sofralarına misafir olarak aynı ekmeği paylaşan ve kendilerini yalnız bırakmayan Vali Kızılcık’a teşekkür ettiler.

Gazilerimizin vatan uğrunda yapmış olduğu fedakarlık ve kahramanlıkların, milletimizin sinesinde yer edindiğini ve hiçbir zaman unutulmayacağını ifade eden Vali Kızılcık, "Bizi biz yapan ve millet olma bilincini oluşturan değerlerin başında şehitlik ve gazilik gelmektedir. Dolayısıyla milletimiz ve Devletimiz hassasiyet içerisinde şehit ailelerine ve gazilerimize karşı her zaman duyarlı olarak yanlarında olmaya devem edecektir" dedi.

Vali Kızılcık ardından Çayırbağı Beldesi’nde bir çay ocağına giderek halkla kucaklaştı. Vali Kızılcık burada vatandaşla çay içip sohbet etti.
Kaynak: İHA