Geleceğin Futbolcularına Mangal Ziyafeti

Korkuteli’de devam eden Antalyaspor Yaz Futbol Okulu sporcularına Bucak Kestel köyünde faaliyette bulunan Değirmen resteurant, mangal keyfi düzenledi.

Geleceğin Futbolcularına Mangal Ziyafeti
Korkuteli’de her yaz yaz spor okulu açan Antalya spor yaz spor okuluna devam eden minik futbolcular, Antalyaspor’un Korkuteli sorumlusu Tayfun Bulduk eşliğinde bir araya gelerek Değirmen resteurantta, mangal ziyafeti düzenledi.

Antalyaspor un ailelerden sorumlusu Rahime Yalçın, Eski Milli boksör Uğur yapı denetim sahibi Ömer Yücesoy, Müahhit Muharrem Kurucu sponsorluğunda Yaz sporu okuluna katılan minik sporcuların aileleri ile birlikte mangal keyfi yaparak günlerini değerlendirdiler.

Antalyasporun Futbol Yaz Okulu Antrenörü ve Devlet sporcusu ünvanlı Tayfun Bulduk, bu ve benzeri etkinlikleri gelenek haline getirdiklerini belirterek, Amacımız küçük sporcuların birbirilerini tanımalarına ve kaynaşmalarına katkı koymaktır. Ayrıca zaman zaman onları çeşitli gezi programlarına götürüyoruz. Yani sporcularımızı bedenen ve ruhen iyi yetiştirmek için çabalıyoruz. Bu nedenle bizlere destek sağlayan tüm kurum ve kuruluşlara çok teşekkür ederim” dedi.

Değirmen resteurant sahibi Veli Bozkurt, minik sporcuları tek tek tebrik ederek başarılar diledi. Veli Bozkurt, “Sporculara destek olmayı seviyorum. Hele bu sporcular küçük yaşta olurlarsa daha da mutlu oluyorum. Minik sporcularımız gelecekte Korkuteli’nin adını daha güzel yerlere taşıyacaklar. Onlar bizim gurur kaynağımız. Onlar başarılı oldukça bizler üzerimize düşen görevleri yerine getirmek mecburiyetindeyiz. Sporcularımızın, kazandıkları her başarının ardından bu yemek ikramları artarak devam edecek” diye konuştu.

Kaynak: İHA