Başbakan Erdoğan Şırnak'a Geldi

ŞIRNAK - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı ve diğer kamu yatırımlarının toplu açılışını yapmak üzere özel uçak "ANA" ile saat 18.05'te Şırnak'a geldi.

Başbakan Erdoğan'ı, Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'nda, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, bazı AK Parti milletvekilleri, Şırnak Valisi Vahdettin Özkan ve Şerafettin Elçi'nin aile fertleri ile öteki ilgililer karşıladı.

AK Parti Şırnak Milletvekili Mehmet Emin Dindar'ın karşılamada, yöresel şalşepik kıyafetiyle yer alması dikkat çekti.

Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, İçişleri Bakanı Muammer Güler ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı da Şırnak Havalimanı'na indi.

Şerafettin Elçi'nin eşi Fatma Elçi ile çocukları, damadı ve torunları da Başbakanlığın daveti üzerine Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının, Ankara'dan açılışa katılacak heyet için tahsis ettiği özel uçakla Şırnak'a geldiği öğrenildi.

Kaynak: AA