Ak Parti Oğuzlar İlçe Danışma Meclisi Yapıldı

AK Parti Çorum İl Başkanlığı taragından düzenlenen danışma meclisi toplantısı Oğuzlar’da yapıldı.

Ak Parti Oğuzlar İlçe Danışma Meclisi Yapıldı
Toplantıya Oğuzlar Belediye Başkanı Ali Uyanık, Laçin Belediye Başkanı Erdal Altuntaş, AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Oğuzlar İlçe Başkanı Abdurrahman Basmacı, AK Parti il, gençlek ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Toplantıda bir açılış konuşması yapan AK Parti Oğuzlar İlçe Başkanı Abdurrahman Basmacı, teşkilat olarak seçimlere hazır olduklarını belirterek, mahalli idareler seçimlerinden yine zaferle çıkacaklarını belirtti.

AK Parti Çorum milletvekili Cahit Bağcı ise, Türkiye’nin son yıllardaki hızlı yükselişinden rahatsız olan çevrelerin bunu hazmedemeyerek ülkenin önünü kesmeye çalıştığını söyledi.

Mayıs ayında üst üste yapılan dev yatırımların ihalelerinin huzursuzluk yarattığını dile getiren Bağcı, karanlık odakların ağaç sevgisini bahane ederek, milletin iradesine ipotek koymaya çalıştığına dikkat çekti.

Gezi Parklı olaylarının faiz lobisi ve yabancı istihbarat elemanlarının projesi olduğunu dile getiren Bağcı, milletin bu oyuna gelmediğine dikkat çekti. Milletin birlik ve beraberliğinin bozulmaması için temennide bulunan Bağcı, ülkede huzur ve istikrar ortamının bozulduğu anda milletin cebindeki paralarında boşaltıldığını belirtti.

Yaşanan olayların ardından milletin Başbakan Erdoğan sahip çıktığını hatırlatan Bağcı, “Milletimizin Başbakanımızın arkasında olduğunu gösterdi. Bu millet 2001 yılında Ak Parti’ye ve Başbakanımıza sahip çıkmıştı. Dünyada kuruluşunun açıklanmasının ardından aynı günde ülkenin her tarafında teşkilatlanan başka bir parti yok. AK Parti’yi millet kurdu, tabelalarınıda millet astı. Türkieye 2002 yılından bugüne kadar 3 kat büyüdü. Siyaseti ve siyasetçiyi dar kalıplara sıkıştırmak isteyenlere rağmen biz bu ülkemizi her bir sorunu için çalışacak daha müreffeh, daha demokratik ve daha özgür bir Türkiye’nin inşaasını sağladık. Bizler iktidar partisi milletvekilleri ve hükümet olarak Türkiye’nin sorunlarına çare üretmek, demokratikleşmeyi sağlamak ve 2023 hedeflerine ulaşmak için yoğun çaba sarfettiksarfetmeye devam edeceğiz” dedi.

HEDEFİMİZ YEREL SEÇİMLERDE ÇORUM’DA YÜZDE 65 OY ALMAK
AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ise, önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili hedeflerini açıklayarak, “Hedefimiz Çorum’da yüzde 65’ ve üzeri oy almak.Biz bunu başarabilirmiyiz başarırız. Çünkü AK Parti her zaman doğru çalışmalara imza attı.” dedi.

Önlerinde bir yerel seçim olduğunu ve siyasi partilerin yavaş yavaş seçim sürecine girdiğini anlatan Ceylan, bazı partilerin belediye başkan adaylarını açıkladığını bazılarının ise adaylık sürecinin başladığını kamuoyuna deklare ettiğini hatırlattı.

Kırgınlıkların küskünlüklerin bir kenara bırakılmasını isteyen Ceylan, önce Oğuzlar, sonra Çorum daha sonra ülke için herkesin bir araya gelerek çalışması için çağrıda bulundu.

Sağlık alanında bugüne kadar başarılı çalışmalara imza atıldığını vurgulayan Ceylan, geçmişte sağlık alanında yaşanan sıkıntıları örneklerle anlatarak, “SSK hastanelerinde muayene olmak ayrı bir dert, ilaç almak ayrı bir dertti. Zaman zaman verilen yanlış ilaçlar nedeniyle yanlış tedavi gören insanlar oldu. Emanet karnelerle insanlar çocuklarını muayene ettiriyordu. Ama bunların hepsi AK Parti iktidarı ile tarihe karıştı. Hayata geçirilen değişiklikle sağlık hizmetlerinin standardı yükseltildi. Artık insanlarımız kimlik numarası ile muayenesini olabiliyor. 18 yaş altında olan çocuklarımızın tedavi giderleri ise devletimiz tarafından karşılanıyor" dedi.

AK Parti’nin yaptığı tüm hizmetlerde insanı merkeze aldığını dile getiren Ceylan, “'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' düsturuyla yola çıktık. Bugüne kadar kimseyi ötekileştirmedik. Kimseye ayrım yapmadık. Ne aldatan olduk, ne aldanan. Çorum’u bir bütün olarak görüyoruz. Biz milletten aldığımız emanete halel getirmedik. Çorum’u ilçeleriyle birlikte daha güzel yarınlara taşımak için bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA